1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Różnica Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Macio8, Kwiecień 11, 2011.

  1. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, słyszałem o czymś takim jak różne wersje Jasperów, jakieś v1 i v2, coś tam kronos i takie tam. Czym to się różni te starsze są gorsze czy jak to ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jasper to Jasper - masz 2 rodzaje Jasperów - Arcade z wbudowaną pamięcią 512MB i Elite.
    Te v1 lub v2 to wersje napędów jakie są w nich montowane i od tego zależy stopień komplikacji w czasie preróbki.
    Ogólnie Jasper to najlepsza wersja dużego X-a jaka się pojawiła - najmniej awaryjna.
     
  4. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli mam już przerobiony LT+ to ma jakieś znaczenie w pózniejszym czasie ?
     
  5. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy masz klucz napędu ? Jeżeli tak to aktualizacja softu w napedzie jest rzeczą prostą, ale jeżeli go nie posiadasz to jak będzie jakaś nowsza wersja LT będziesz musiał tak jakby przerabiać konsolę od nowa - wyciągać klucz napędu co w v2 i v3 oznacza cięcie ścieżek i lutowanie a tego wszyscy nie potrafią.
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Takie rzeczy to w sredniowieczu praktykowali. Teraz nic sie nie tnie ani nie lutuje. PMT HAck
     
  7. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Racja, racja zwracam honor i dzięki za uświadomienie :)
     
  8. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie można odczytać ten klucz napędu, bez żadnych programów czy coś, da się ?
     
  9. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie da się bez programów i rozbierania konsoli a nawet samego napędu. Poczytaj poradniki o flashowaniu tutaj na forum a wszystkiego się dowiesz.
     
  10. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    JungleFlash tym programem sczytasz klucz swojego napedu.
     
  11. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie no, bo chodzi mi o to że raczej to będzie potrzebne jakbym dalszą jakąś przeróbkę chciał wgrac. Napewno wtedy do jakiego serwisu gdzie to robią dam i nei wiem czy nie będą potrzebowali takiego klucza, czy może sami sobie odczytają ?
     
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Aktualnie jaka masz przerobke?
     
  13. Macio8

    Macio8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. zorro262

    zorro262 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Roscommon
    jak narazie lt+ to najnowsza przerobka a jesli oddasz naped do jakiegos serwisu to tak zczytaja sami klucz napedu sprzetem takim jak np ck3 lub xbox360usb pro i probe 3 do slimow a tak to probe 2 ;)
     
  15. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Masz zrombane zdjęcie pod nickiem ...
     
  16. Kagekun

    Kagekun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jasper to jasper. Najlepsze co jest. Bezawaryjne itp
     
Wczytywanie...

Poleć forum