1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Różnica między SS v1 i v2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sikor1994, Kwiecień 26, 2011.

  1. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    Mam pytanie, jaka jest różnica. Bo mam Lego SW3 i jest tam tylko ssv1

    Kod:
    Checking SS
         Timestamp of Authoring: 2011/02/07 00:00:00
         Timestamp of Mastering: 2011/02/09 15:24:26
         [COLOR="red"]SS Version: 1[/COLOR]
         SS CRC = 6CE00880 (RawSS = 26F5C494)
         SS Media ID: 396855E175A228AA5ECB7E9B-563D3E40 (matches game)
    SS looks valid
    Jak widac :) a obraz jest w abgx360 więc chyba powinno być v2 nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    CZy to dlatego ze nie ma multi?

    E: **** sory za dubla ale nie umiem usunąć ;|
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    w ssv2 jest mniejsze prawdopodobieństwo że M$ będzie wiedział ,że grasz na piracie
    jak chcesz grać live bezpiecznie to najlepiej dograć ssv2
     
  5. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    w jaki sposób mam to zrobic?
     
  6. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html
    Na początku temeatu na dole jest opisane jak ręcznie dograć
    Jeśli pomogłem postaw reputa
     
Wczytywanie...

Poleć forum