1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

różnice między lt 2.0 i lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez buteks102, Grudzień 25, 2011.

  1. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    Witam. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć PO POLSKU i WYRAŹNIE co daje lt 3.0 w porównaniu z lt 2.0? Bo z angielskim słabo u mnie. I proszę NIE używać translatora do wytłumaczenia mi.:mad::):confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    możliwość uruchamiania gier xgd3na nowym dashu i po cichej aktualizacji z ms i prawdobnie też wkrótce możliwość gry na live.
     
  4. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    a czy 3.0 pozwoli grać w gry z xgd3 nagrywane zwykłą nagrywarką ( nie Liteon'em IHAS'em)
     
  5. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    tak o ile masz iso na dysku z netu nie zgrywane z kopi ze zwykłej nagrywarki
     
  7. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    no raczej takich iso nie ma bo zgrać płyte na dysk moge zawsze bo dysk ma dużo mniejsca
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    do patche będa działać tylko kopie 1:1 czyli z netu lub ihas
     
  9. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    co to znaczy do pathe?
     
  10. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Nie zrobisz obrazu z płyty turncate aby dograć do niego patczy, musisz mieć pełny obraz pobrany z netu, jak masz jeszcze obraz danej gry na dysku to nie musisz pobierać gry raz jeszcze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum