1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozpakowanie gry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bryden, Czerwiec 29, 2009.

  1. Bryden

    Bryden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Ściągnąłem gre ,w folderze jest wiele plików do rozpakowania ,używam winrara i niewiem jak rozpakować wszystkie pliki za jednym zamachem żebym niemusiał ich rozpakowywać po kolei.(wiem ze to moze byc proste ale tego niewiem)
    PS. ściągnołem Forze 2 tutaj z forum przez Rapidshare
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież chyba jak wypakujesz pierwszy .rar to wypakuje się wszystko bo są połączone :> a jak nie to trzeba zaznaczyć wszystko i kliknąć "wypakuj tutaj"
     
  4. Bryden

    Bryden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    I wtedy już nic nie musze robic moge zostawic kompa i czekac ?
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    tak. to jest proste jak sznurek. poza tym nie mogłeś sprobować?
     
  6. eXcellent

    eXcellent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ruda Śląska
    no tak, czekasz az skonczy rozpakowywac
     
  7. AuronBOX

    AuronBOX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    N.S.
    Po rozpakowaniu nie zapomnij przepuścić obrazu przez abgx360.
     
  8. Bryden

    Bryden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Właśnie to robię. Nacisnąwszy na part 1 i wziołem wypakuj tutaj, za chwile pokazało się bym wybrał następny wolium czy coś takiego, wybrałem part.2 no i idzie na razie jest około 40% i dlatego się pytam czy za każdym razem muszę tak klikać part.3, part.4 ....?

    Pojawiło sie:
    WinRAR: komunikaty diagnostyczne
    Za mało miejsca na dysku. ( mam jeszcze ponad 7 GB ale chyba i tak przy rozpakowywaniu to niema znaczenia )
    Błąd zapisu: tylko system NTFS obsługuje pliki większe niż 4 GB

    co mam zrobic ?

    //używaj EDYTUJ /obcy33
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musisz miec partycje dysk w formacie ntfs. labo zrobisz to na zewnętrznym dysku albo czeka cie format partycji
     
  10. Bryden

    Bryden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Jak zrobic to na zewnętrznym dysku ? bo mam jeszcze laptopa
     
  11. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    Może masz inne nazwy plików?
     
  12. Ulus

    Ulus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2008
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    leżę i kwiczę :DD

    Laptopa zostaw w spokoju.

    maaan, jak masz jakis dysk podlaczony pod usb (nazywany dyskiem zewnetrznym) lub partycje na ktorej masz jakies malo wazne pierdolki, to musisz ja poswiecic i sforamtowac na NTFS. Klikasz prawym na partycji/formatuj/system plikow -NTFS

    i juz :D

    a potem sciagnieta gre: wypakowac/sprawdzic w abgx/wypalic i grac :D
     
  13. Bryden

    Bryden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Ja się kompletnie nie znam na komputerach, więc może trochę być śmiesznie :*
    kurde nie bardzo mogę go sformatować... chyba będę musiał jakoś te pliki przegrać na płyty i wgrać je na laptopa i tam je rozpakować sprawdzić abg360 i znowu je wgrać na komputer, bo właśnie na nim mam ta nagrywarkę DVD+R DL co się nada by nagrać grę a na laptopie na ponad 250 GB tylko że nagrywarka jakieś gówno. Ja k myślicie da rade tak zrobić ?
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a nie masz czasami 8gb pendrivea???
     
  15. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrób tak, po kolei:

    1. Sprawdź, czy masz jakąś partycje NTFS
    Jak to zrobić?
    - otwórz Mój komputer
    - klikasz raz lewym przyciskiem myszy na partycje (tak, żeby była zaznaczona na niebiesko)
    - patrzysz w lewy dolny róg okna Mój komputer, i tam Ci pisze System plików
    - robisz tak, aż znajdziesz partycję, gdzie będzie pisało System plików: NTFS

    2. Wypakowujesz pliki z właśnie na tą partycję.
    - klikasz prawym przyciskiem myszy na pierwszy part, który chcesz rozpakować
    - wybierasz Wypakuj pliki
    - wybierasz ścieżkę na partycję sformatowaną w NTFS

    3. Po rozpakowaniu sprawdzasz abgx'em
    4. Wypalasz na płytkę
     
  16. Bryden

    Bryden Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Dzięki eXtrim, tylko że jest mały problem bo ja na tamtym kompie mam tylko 1 partycje, były 3 ale zostały połączone. Także musze kupic pendrive 8 GB (bo płyt szkoda) i na laptopa to przerzuce. A jeszcze pytanie w Media Markt znajde takiego pendrive 8 GB ?
    i mniej więcej w jakiej one są cenie ?
     
  17. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    Pendrive 8gb masz już w granicach ~50 złotych do kupienia,w MM mogą być nieco droższe jednak nie powinieneś wydać więcej niż 80 złotych,wszystko zależy jeszcze od firmy pendrive.
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak nie chcesz wydawac kasy to sciagnij sobie jakis program typu partition magic, part it acronis disk czy inny i po prostu wytnij sobie z tej duzej partycji jakas mniejsza np 20 gb, sformatuj na ntfs i po klopocie
     
  19. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie masz nawet jakiegoś mniejszego pendrive?
    Może masz DVD RW?

    Żeby to w partach przenieść na laptopa w partach, na nim wypakować i nagrać na laptopie (o ile masz nagrywarkę w nim).


    Lepiej by jednak było, żebyś na zwykłym kompie miał NTSC, chociaż jedną partycję, bez sensu za każdym razem, gdy chcesz nagrać grę, wykonywać tyle opreracjii.
    Jak kolega wyżej do podziału partycji, bez utraty danych polecam Ci Partition Magic, gdybyś miał jakieś wątpliwości jak się go obsługuje przeczytaj Partition Magic "za rączkę", znajdziesz tam również odnośnik do pobrania programu.
     
  20. karol1005

    karol1005 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    musisz mieć miejsce na dysku systemowym, bo podczas rozpakowywania tam to się zapisuje i później automatycznie kopiuje do miejsca docelowego
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nieprawda total commander kopiuje bezpośrednio
     
Wczytywanie...

Poleć forum