1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozpoznanie czy to 1.6 ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Befa, Czerwiec 20, 2009.

  1. Befa

    Befa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Właśnie przerobiłem konsole z 1.4.Wszystko pięknie śmiga (+ wave 3)ale mam pytanie : czy istnieje jakis sposób sprawdzenia czy faktycznie wgrano mi najnowsze oprgramowanie czy jest to stare 1.51 :/ ?. Może przez tą płytę dodawaną do wersji 1.6 ??.Prosiłem o wersje 1.6 ale czy taką wgrano to pewności żadnej nie mam:/

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jesli kopie z 3wave dzialaja to masz 1.51-1.60 ale dokladne sprawdzenie jaka wersja tylko poprzez podpiecie napedu i zczytanie FW.

    A tak apropo to sam przerobiles i nie wiesz co wgrales ?
     
  4. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    facepalm

    To co napisał można tak odczytać,ale mimo wszystko nie sądze,że byłby na tyle sprytny by nie wiedzieć co wgrywa ; O

    A nie sec, przecież dalej napisał "sprawdzenia czy faktycznie wgrano mi". Pro.


    Ad samego topicu to tak jak def napisał, w każdym razie się nie przejmuj-różnice między 1.51 a 1.6 nie są aż tak drastyczne by w jakikolwiek sposób uprzykrzyły ci życie.

    pzdr
     
  5. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co mi się wydaje to zwykłe xtreme też czyta kopie gier z wave 3, co do 1.6 to wiem, że potrafi czytać gry bez stealth patchy
     
  6. Staroch

    Staroch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja jak przerabialem konsole z 1.5 na 1.6 to wiecie jak rozpoznalem ze to 1.6 ?
    wlozylem poprostu wolverine origins do napedu bo wczesniej mi nie dzialal. a teraz hula na sto pro !
     
  7. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    spryciarzu mowa o 1.51 a nie 1.5.

    Swoją drogą idea dobra-niech op wsadzi jakąs grę z wave 3, jak odpali to ma 1.6...albo 1.51 ; D
     
  8. Befa

    Befa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hehehe się dyskusja wywiązała - gdybym sam przerobił to bym nie pytał.Czyli bez zabawy z konsolą się nie da - Trudno, w najgorszym wypadku mam 1.51.Temat do zamknięcia zatem. Dziękuję wszystkim za chęci :)
     
  9. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Nagraj gre przerobioną z wave 3 na wave 2 i wszystko się wyjasni. Jesli masz 1.51 to ruszy jesli 1.6 nie odpali.
     
  10. rewaczek

    rewaczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To wkoncu do postu wyzej to jak mam 1.5 i jak przerobie teraz na1.6 to stare gry nie beda chodzic na 1.6 z wawe2
     
  11. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Ej a jak mam ixtreme 1.5 i mam gry wave 3 przerobione na wave 2 to jak dam do wgrania ixtreme 1.51 lub 1.6 to te przerobione gry będą działały czy nie???
     
  12. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na iXtreme 1.6 te zmodyfikowane gry, niestety nie będą działać, na 1.51 będą hulać jak najbardziej ;)
     
  13. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam szukałem takiego tematu i chce napisać że wczoraj przerobiłem napęd (nigdy nie dawałem konsoli zawsze sam napęd) w serwisie z Ixtreme 1.41 na Ixtreme 1.6 ale nie jestem pewien czy mam właśnie ten bo co ściągne gre Prototype żeby sprawdzić czy działa z zabespieczeniem wave3 to jest zepsuty, są błędy. Nie jestem pewien czy mam Ixtreme 1.6, ale powiem że jak zamontowałem napęd w konsoli i odpaliłem wsadzam gre GTA IV i musiałem chwile zaczekać(jak miałem Ixtreme 1.41 to jak wsadziłem gre to po 5 sekundach mogłem już grać) po kilku sekundach może nawet do minuty i mogłem grać. Czy to że dłużej odczytywało gre z płyty to było wczytanie gry w nowy Ixtreme 1.6 czy raczej nie ???
     
  14. KolkU93

    KolkU93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej jak mi chodzi np. Wolverin Orgins to jaki mam ixtreme??
     
  15. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    KolkU93 to Ixtreme 1.51 albo Ixtreme 1.6 może że przerabiałeś gre z wave 3 na wave2 to masz starszą wersie...
     
  16. KolkU93

    KolkU93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzięki bardzo.
     
  17. kamil-c

    kamil-c Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też zauważyłem że napęd dłużej myśli na 1.6 niema znaczenia czy gra jest wave3 czy wave2 na 1.5 było znacznie szybciej 1.5.1 nie mniałem więc nie wypowiem się
     
  18. scarab

    scarab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam inne pytanie -moja konsola była przerabiana o ile wiem jakieś 2 lata temu, ja ją mam od roku i na bank nie mieszałem nic w temacie przeróbki, zaktualizowałem jedynie dash. Teoretycznie więc nie powinno być szans zeby działały mi gry z wave 3 a... działa wszystko :D Co to może być za magiczna przeróbka?
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pewnie masz stara xtreme (bez i) jest to wersja ktora nie sprawdza steal patchy i uruchamia wszystko. Ale ban na live raczej murowany
     
  20. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Gdzieś czytałem wypowiedź jednego gościa i to chyba nawet na tym forum który na Xtreme grał na live w Call of Duty i go nie zbanowali.
     
  21. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    czyżby czary mary?
     
Wczytywanie...

Poleć forum