1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rozpoznanie/nagrywanie gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kipomek, Grudzień 23, 2010.

  1. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    witam. brat mi sciagal gry na x360.. mam linki i chcialbym sie od Was dowiedziec czy trzeba cos patchowac i pozniej nagrac
    Call.of.Duty.Black.Ops. RF XBOX360 (download *******) - nie będę kradł
    Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.XBOX360.RF-[tracker.BTARENA.org].i (download *******) - nie będę kradł
    Prototype-XBOX360 (download *******) - nie będę kradł
    Konsole :: Assassin's Creed: Brotherhood - Assassin's Creed III *2010* [Multi10-PL] [PAL] [XBOX360-ANDI] (99%)
    Konsole :: EA Sports MMA [ENG] [RF] [XBOX360-CCCLX]
    Mam konsole z napedem liteon i najprawdopodobniej LT+.. chcialbym sie od Was dowiedziec, co musze patchowac lub co od razu nagrywac (chyba programem imgBURN ? )
    Dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
  4. piterx93

    piterx93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Najpierw, zanim zaczniesz cokolwiek nagrywać, musisz sprawdzić gry programem abx360, czy gra nie posiada błędów CRC, jaki ma wave, itp.
     
  5. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    czy prototype,mma i black opsa moge nagrac bez zadnego przerabiania/patchowania?
     
  6. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jak najbardziej,tylko tak dla pewnosci powinienes sprawdzic kazdy obraz za pomoca abgx360,i pamietaj o predkosci nagrywania 2,4x
     
  7. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    nagralem jakos mma i chodzi :p nagralem x4. blackopsa i prototype jeszcze bym chcial, ale sie boje ze cos zepsuje albo nie bd mogl grac przez internet(chyba tylko xlink)..
    zmieniaja sie jakies opcje w grze po sprawdzeniu obrazu przez abgx?
    mam lt+ wiec chyba nic nie trzeba przerabiac?? tylko w assassinie,fable i nfs?
     
  8. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    abgx360 nic nie zmieni w zadnych opcjach jezeli juz ma cos zrobic to jedynie naprawi obraz jezeli jest on uszkodzony
     
  9. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    a potrzebny jest internet zeby naprawil ? jakie opcje trzeba zaznaczyc? pogubilem sie, bo kazdy daje inne :/
     
  10. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    tak,potrzebny...a co internetu nie masz i przez telegazete piszesz?
    btw. ja nigdy nie sprawdzalem i kazdy chodzi ;>
     
  11. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
    no bo gry mam na laptopie, a tam nie mam dostepu do internetu. jest jakis temat, gdzie opisali ktore opcje konkretnie trzeba zaznaczyc?
     
  12. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
  13. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Zależy jaki masz ixtreme w konsoli . Jeśli masz 1.61 lub wyższy to nic nie musisz patchować . Jeśli chcesz nagrać F3 , NFS HP lub AC B to musisz ( najlepiej ) mieć LT+ . Tylko nie pisz "a jak sprawdzić jaki mam ixtreme " bo jest już kilka tematów na forum na ten temat ....

    PS jak ustawić abgx360 jest tutorial na forum .
     
  14. Kipomek

    Kipomek Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    O tam OOOO ->
  15. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Tu masz w razie problemów w abgx : http://xboxforum.pl/iso-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html , żebyś nie zadawał zbędnych pytań .


    Edit: poza tym nie jesteś już "świeżakiem" i założyłeś temat w nieodpowiednim dziale ....
     
Wczytywanie...

Poleć forum