1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozpoznanie Xbox Elite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dans12949, Czerwiec 13, 2010.

  1. dans12949

    dans12949 Banned

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Znalazłem aukcje był na niej xbox pisało że elite miał dysk 120gb i biały kolor
    To znaczy że to nie był elite tylko dysk był do niego dokupiony
    Czy może są xboxy elite co mają biały kolor od nowości??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adas123

    adas123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    elite tylko czarne chyba ze ktos zmienil obudowe...

    na 100% dokupiony zostal tylko dysk...czyli pewnie arcade...
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    xboxa elite wyróżnia właśnie to że jest czarny
    były też serie czerwonych elitów ,ale białe - nie
     
  5. McMocz

    McMocz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żagań/Gniezno
  6. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    A Elite z Final Fantasy??One były białe
    edit
    Moj błąd z Final Fantasy był dysk 250 gb
     
  7. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ludze... naprawdę jeśli nie jesteście pewni to przestańcie się odzywać i wprowadzać ludzi w błąd... jak mnie to wk.....wia


    Są białe elity, chociażby wersja limitowana edycji Final Fantasy, biała, dysk 250GB....

    Wersja Elite nie wyróżniała się tylko kolorem lecz wyposażeniem - dysk, komplet wszystkich kabli w tym kabel HDMI, w biedniejszych wersjach trzeba było niektóre kable dokupować

    Edit: kolega wyżej mnie troszkę uprzedził ;)
     
  8. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
  9. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Nie konieczie :p
    W mojej Elitce z końca 2009r. był kabelek RGB :(

    Pozdro !
     
  10. Koowall

    Koowall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Dokładnie, ja mam elitkę z grudnia 2009 i w zestawie tylko kabel composite, przejściówka scart i headset. Tak więc bez rewelacji też:)
     
  11. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Uu.. to widzę, że te nowe zestawy Elite wybrakowane są bardzo. W falconie z 2008 miałem kabel hdmi, component (ten taki 6 chinchowy - http://www.theconsolezone.co.uk/~consolep/images/xbox_360_hd_cable_component.jpg), audio adapter (umożliwiający podpięcie audio za pomocą kabla optycznego lub chinczy - przy równoczesnym podpięciu hdmi - http://www.gzskydz.com/admin/upload_2/upload/2009111220414.jpg), no i przejściówka na SCART (euro złącze - http://vegashop.pl/vega/files/X36_kostka1.jpg). Tak więc większość najważniejszych podłączeń, szkoda tylko że nie dodawali do zestawu złącza VGA do monitora :)
     
  12. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    od czasu obnizki ceny juz nie dają HDMI i adaptera audio.
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Odpadły 3 kable o łącznej wartości max 100zł a cena Xbox Elite spadła z 1500zł na 1000zł ;) więc i tak się opłaca
     
  14. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    A to zwracam honor :) faktycznie się opłaca... i już nie robię OT :)
     
  15. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ludze... naprawdę jeśli nie jesteście pewni to przestańcie się odzywać i wprowadzać ludzi w błąd... jak mnie to wk.....wia

    Wersja elite od arcade różni się tylko brakiem dysku i headseta, kable są takie same.


    Po sprawdzeniu w google mozna dojsc do prostego wniosku ze zestaw z FFXIII to nie wersja ELITE
     
Wczytywanie...

Poleć forum