1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rozwaliłem konsole?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bachu112, Styczeń 27, 2011.

  1. bachu112

    bachu112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ostatnio pobrałem aktualizacje z liva i wczasie pobierania mój mądry kolega wparował i postanowił nacisnąć B tym samym anulował pachta i teraz tak niemoge powtórzyc pacha bo pisze że jest tylko 32MB mieksca a wymaga 190 mam wpieta karte 256MB. ale chyba cząstka tamtego pachta się załądowałą a jej niewidzi ): PROSZĘ POMOC CO MAM ZROBIĆ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Pamięć masowa usuń aktualizacje i wgraj od nowa, Lub wyrzuć konsole przez okno...
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wejdz na dysk twardy tak zeby byl podswietlony i nacisnij X,LB,RB,X,LB,RB,X.
     
  5. SimosPL

    SimosPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czemu te X,LB,RB,X,LB,RB,X. co to da
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak trudno wklepac i zobaczyc??
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    albo uruchom konsole z przytrzymanym przyciskiem od łączenia z padem
     
  8. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Usun aktualizacje, i wgraj jeszcze raz. Lub pobierz aktualizacje z neta i wrzuć na pendrive, i z niego na konsolę - Ja tam zrobiłem i działa do dziś, bo tez mialem problemy z aktualizacją. Gwarantuje że zadziała.
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Więcej nie wpuszczaj swojego wspaniałego kolegi do domu.
     
  10. bachu112

    bachu112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok już wszystko działą problem polegał na tym że brakowało 10Mb miejsca i niepokazywało go. po zwolnieniu tych 10Mb wszystko się samo sciągneoło i chodzi :)
     
  11. mnu34

    mnu34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pasłęk
    ja też tak miałem jak aktualizacja się pobierała neta mi urwało :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum