1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rozwinięcie pytania z FAQ

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Elek93, Listopad 15, 2009.

  1. Elek93

    Elek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Londyn
    Dotyczy to również oryginalnych gier?
    Mam fabryczną nie modyfikowaną (i tak zostanie) konsolkę, mógłbym skopiować ORYGINALNĄ kupioną grę na twardziela żeby z stamtąd ją odpalać (dysk ma dużo szybszy odczyt od napędu).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstalujesz gre na dysku ale przy jej uruchomieniu i tak musisz wlozyc orginalna plytke
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Pytanie dotyczy kopii zapasowych gier, a nie oryginałów.
    Co ma jedno z drugim wspólnego? ;/
     
  5. Elek93

    Elek93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Londyn
    Może po prostu źle coś nazwałem albo zrozumiałem: Zdarza się x0 mam od paru godzin więc jeszcze wszystkiego nie znam. A co do posta nad twoim, Cała gra zgrywa się na dysk a płyta jest potrzebna tylko "uwiarygodnienia" czy ta wersja jest oryginalna? W takim wypadku z płyty sprawdzi czy wersja jest oryginalna ale grać będę już z twardziela i napęd dvd (albo co tam jest) nie będzie czytał już płyty i jednocześnie nie będzie hałasował?
     
  6. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Płyta słuzy do rozruchu a konsola chodzi ciszej i oszczędza napęd. Setki razy było...
    Pytanie w FAQ dotyczy tego że na nieprzerobionej konsoli nie odpalisz gry wypalonej na Verbatimie...kosz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum