1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RRod 0001

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patykcom, Styczeń 2, 2012.

  1. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam mam xboxa 360 z płytą falcon i pewnego dnia pojewił się RRod z kodem 0001 co to może być poza zasilaczem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xbox 360 fan

    Xbox 360 fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wielkopolska
    To tylko może być zasilacz albo masz uszkodzone gniazdo od zasilania konsoli
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Uszkodzenie zasilacza, gniazda zasilacza, kondensatory spuchniete, rezystory spalone, padniete cewki, spalone tranzystory, zimny lut... Zabawy z tym błędem. Bez miernika nie obędzie się

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  5. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    podobno może byc zwarcie pod GPU
     
  6. BunkeredPeak

    BunkeredPeak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podlesiec
    NIe pod GPU nie to by był inny kod błędu;). Zasilacz padnięty lub gniazdo od zasilacza:) lub te szkody które podał DEXTER:)
     
  7. Spamer

    Spamer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice
    Jak piszesz błąd to nie pisz RRoD. RRoD to błąd GPU, gdzię pojawiają się trzy diod i trzeba wtedy przelutowywać GPU...
     
  8. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    ile za naprawe takiego błędu
    ?
     
  9. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    pojawiają się trzy czerwone diody
     
  10. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
  11. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  12. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    ile za naprawę takiego błędu??
     
  13. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najprawdopodobniej uszkodzony się któryś z mosfetów.
     
  14. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    tego ci nie powiemy o nie wiemy co jest ZEPSUTE tyle jest możliwości .
    jak masz kogoś znajomego to pożycz od niego zasilacz i sprawdź.
    a jak nie to daj do serwisu i niech najpierw powiedzą jaki bd koszt naprawy .
     
  15. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    0001 - possibly a power supply problem

    z tego wynika, ze innej opcji niz problem z zasilaczem nie ma ; )

    Pozdrawiam.
     
  16. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Sprawdzałem na innym zasilaczu i dalej nie działa
     
  17. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc moze wina nie lezy po stronie zasilacza, lecz konsoli ?
     
  18. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    [FONT=Comic Sans MS[COLOR="#0000FF"]]a co najprawdopodobniej się zepsuło w konsoli??[/COLOR][/FONT]
    i czy opłaca się ją naprawiać?
    oraz czy rod powróci?
     
  19. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Zwarcie na plycie

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  20. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  21. graveler

    graveler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płońsk
    hej - i jak naprawiłeś tą konsolę? Ile Cie to kosztowało?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. patry
    Odpowiedzi:
    14
    Wyświetleń:
    1507
  2. Flesh
    Odpowiedzi:
    22
    Wyświetleń:
    3676
  3. graveler
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    1377
  4. kamil1463
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1231
  5. XBOX-M4ST3R
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1218

Poleć forum