1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rrod 0003 da radę naprawić domowymi sposobami?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GodHateUsALL, Luty 3, 2010.

  1. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    Witam! Ostatnio wyskoczył mi błąd 0003 i mimo wyjecia i wlozenia spowrotem kabla od zasilacza problem dajel występuje - czy da się to naprawić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    sprawdz inny zasilacz. Jaak to nie pomoże to pierwsze co wymiana kondensatorow na płycie.
     
  4. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    Napisane jak byk 0003 . i niby jak wymienić te kondensatory? Zauważyłem tez ze na płycie głównej były połączone jakieś 2 luty drutem i jak je dotknolem to wiatraki zaczęły szybciej się kręcić (to było przed rrodem)
     
  5. afton20

    afton20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    wiadomo jkauz naprawic ten bład
    ??
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    trzeba szukac na plycie spiec, sprawdzic kondensatory, mosfety itd. Zabawy sporo.
     
  7. afton20

    afton20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  8. Stiwek

    Stiwek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zawadzkie City
    Jak bylem przed wczoraj w serwisie sie zapytac czy warto ogolnie naprawiać to powiedział mi gościu ze wytrzyma mi konsola gora 4 miechy i znowu sie z***** a przy intensywnym graniu do 2 msc.:p<>ozdro
     
  9. afton20

    afton20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a ile chciał za naprawe
    ??
     
  10. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprawdź jak możesz zasilacz od środka i oczywiście wszystkie kondensatory na płycie, jak są napęczniałe (takie jak by chciały wybuchnąć, jak chcesz to podeślę fotki) to trzeba je wymienić a najlepiej wszystkie. W zasilaczu może również być jakiś kabel od płytki urwany albo coś, musisz posprawdzać to miernikiem.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Serwis w jakim byłeś omijaj z daleka
     
Wczytywanie...

Poleć forum