1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RROD - ale inny

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez GodHateUsALL, Sierpień 6, 2009.

  1. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    Witam! dzisiaj ok godziny 14 mój xbox zszedł :( w czasie grania w nfs mw gdzie uderzyłem w ścianę jak mnie policja ganiała moim merolkiem. Ale ten rod jest inny niż te co widziałem albo słyszałem ;) gdy włączam konsolkę mrugają 3 czerwone diody ale na ekranie nic nie ma! wiecie może co to może być i ile może kosztować naprawa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
  4. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz klasycznego RROD'a na ekranie nic nie bedzie odczytaj kod bledu i zobacz co oznacza
     
  5. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    z tego co wiem to kod błędu powinien się wyświetlić na ekranie a na ekranie nic nie ma! czarny jak kawa :/
     
  6. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
  7. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    Na allegro masz pelno serwisow zajmujacym sie rrodami;]]
    zerknij;]
     
  8. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z reguly te serwisy sa do bani.
     
  9. MarchelloPL

    MarchelloPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najpierw musisz wbić kombinację która wywołuje kod błędu.
     
  10. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    nie zgodził bym się z tym, nie które są naprawde okej:D Ja ze swojego doświadczenia moge polecić 3 Playzone i Juchego tego 3 niepamiętam nick na allegro micchl czy jakoś tak.Wiadomo że jak się odda do kogoś kto bierze 100zł to wiadomo że owinie w ręczniki albo zrobi jakiś inny cud,a na roda albo pomoże cudowna ręka M$ albo Reballing na kulach PB.
     
  11. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niektorzy to nawet pasty nie potrafia polożyć.
    Z reguly serwisy sa do bani, ale napewno ktos sie trafi ktory robi porzadnie.
    Reballing jest czasochłonny, a skoro mozna wygrzac GPU poprzez zaciśnięcie X-Clamp, albo po wymiane X-Clamp dokrecic mocniej srobki i zostawic wlaczona konsole na 20 minut i bedzie dzialac, to serwisy ida na taka latwizne, wiekszosc tych serwisow robi blad i smaruje (naklada doslownie) duzo pasty i wtedy gdy pasta robi sie gumiasta po jakims czasie, radiator nie styka sie z GPU bo ta "guma" przeszkadza i nastepuje przegrzanie (0020). Dopiero gdy sie ja rozgrzeje np. zostawi wlaczona konsole na 10-20 minut i ponowie wlaczy to konsola magicznie dziala.
     
  12. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    No to dla tego przestrzegam że lepiej wydać więcej i mieć zrobione na dłużej niż wydać 100zł i mieć na miesiąc ,tylko trzeba też poszukać kogoś odpowiedzialnego który daje gwarancje na to co zrobił.
     
  13. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli masz jeszcze gwarancje to polecam MS :)
     
  14. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    ok to się okazał błąd 1023 i wyczytałem że trzeba "wygrzać go". czy może ktoś mi wytłumaczyć na czym to polega?

    emmm gdybym miał gwarancje to bym chyba się was nie pytał ;)
     
  15. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    EDIT:

    DZIAŁA!!! :D trzeba było go włączyć i wyłączyć ;)

    temat do usunięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum