1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rrod (HDTV-TV)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Qukis, Lipiec 8, 2010.

  1. Qukis

    Qukis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Hej!
    Dzisiaj rano włączam konsole i co widzę ? RROD
    Odpiłem wszystko podłączyłem i nic dalej 3 diody się świeca.
    Miałem ustawione na kablu HDTV a wiec przełączyłem sobie na TV i konsola się włączyła, po chwili wyłączyłem konsole i znowu przestała działać a więc wziąłem na HDTV i się odpaliła i jak wyłączyłem to znowu RROD i przełączyłem na TV i działa :D Wie ktoś o co chodzi ? bo jak dla mnie to naprawdę dziwne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Hej,moim zadaniem to masz zepsuty kabel HDTV.A 3 diody się świecą z informacją o zepsutym kablu HDTV.
     
  4. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Tak, jak kolega up , najlepiej pozycz od kogos kabel do tv ;) I sprawdz Ps. Data produkcji konsoli ?
     
  5. Qukis

    Qukis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Konsole mam z połowy 2006 roku czyli starą ale do tej pory nie było z nią problemu. W przyszłym tygodniu zamówię nowy kabel na allegro i zobaczę jak będzie działało. I jeszcze jedno mógłby ktoś mi podrzucić link z allegro z tym kablem ?
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  7. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Sprawdz sobie kod błędu i bedziesz wszystko wiedział.
     
  8. Qukis

    Qukis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    W jaki sposób sprawdza się ten kod błędu ?
     
  9. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  10. Qukis

    Qukis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Dziwne wyszło mi 0020 czyli prawdopodobnie przegrzewanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum