1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

rrod? HEEEEEEELP !!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ment87, Grudzień 13, 2011.

  1. ment87

    ment87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    suwałki
    siema mam problem z konsolą po uruchomieniu nic sie nie pokazuje na ekranie nie ma czerwonych red ring synchro pada z konsolą łapie ale tylko na chwile i się rozłącza co jest grane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzwiek jest ?
     
  4. ment87

    ment87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    suwałki
    nie ma nic obrazu ani dzwięku
     
  5. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gpu

    spróbuj na componencie
     
  6. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Odczytaj kod błedu. Nacisnij jednosczesnie przycisk wysuwania tacki i synchro. padów gdy beda swiatelka mrugaly:D.A i jeszcze pochwal sie:
    1.Ile światełek
    2.Jaka data produkcji konsoli/zasilacz wat .....
     
  7. Serwis24lw

    Serwis24lw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jemu nie wywala rroda jeszcze...ale jak zwał, tak zwał.
     
  8. ment87

    ment87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    suwałki
    nie ma nawet tych zielonych lampek przy starcie tylko ta w srodku
     
  9. ment87

    ment87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    suwałki
    konsola z 2007 chyba zephyr jeszcze bo zasilacz 203w
     
  10. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Coś kombinowałeś czy tak z dnia na dzień się stało?
     
  11. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    aaa. Niedoczytałem. GPU albo masz 0,000000000001% że to wina kabla(bo kosmici):D
     
  12. ment87

    ment87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    suwałki
    no teraz nie dawno włączyłem i takie czary a jezeli to wina GPU to da sie to jakos ogarnąć
     
  13. nadrat24

    nadrat24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Tak. Wysyłasz do serwisu/na gwarancje(jesli posiadasz) i po sprawie
     
Wczytywanie...

Poleć forum