1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RROD po nalozeniu nowej pasty

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez qrczak1, Grudzień 8, 2008.

  1. qrczak1

    qrczak1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Moj klopot polega na tym,ze pare dni temu wymienilem x-clampy i wszystko dzialalo miod malina ale baran ze mnie i postanowilem sie wziac za ulepszanie konsoli.Zgodnie z zaleceniami nalozylem nowa paste termoprzewodzaca na grafike i procesor arctic silver 5,podobno najlepsza.od tego momentu ma 3RROD.Probowalem juz przykrecac i luzowac sruby ale bez skutku.Prosze pomocy.Zauwazylem jednak,ze stara pasta byla gestsza niz nowa.czy to moze byc powod?Podkreslam ,ze pasta jest nowa.Dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam tak samo nalozylem nowa paste wszystko peknie jak wlaczam idzie nawet ten dzwiek jak sie ixa wlacza, bo sie skaplame ze jak on sie nie pojawia to sie robi odrazu rod ale mnie sie blad E73 wyswietla a nikt mi nie chce pomoc jak go naprawic
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    szkoda troszke tych konsol...mnie juz zycie nauczylo ze nie ma co na sile robic wszystkiego dobrze i na zapas.........duzo czytalem tez o wymianie odrazu po zakupie pasty na lepsza...ale nie warto rozkrecac konsoli i sie bawic..i teraz jak to czytam to sie ciesze ze sie powstrzymalem.... ja wychodze z zalozenia ze konsola jak ma sie zepsuc to i tak sie zepsuje...moj kolega ma xboxa tego najzwyklejszego starego..juz okolo 2 lat..zasilacz 200wat..stare chlodzenie itp..ciupie czesto.dzieci male graja i sie bawia i konsola smiga az milo...ze nie ma reguly..tu chodiz juz raczej o pecha i szczescie
     
  5. frusty444

    frusty444 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może poporstu za mało jej nałożyliście, lub niedokładnie starliscie starą paste, ?
     
  6. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Dobra jak na taką cenę i łatwa w nałożeniu, ale najlepsza nie jest ;)

    @qrczak1
    Sprawdź kod błędu:
    http://x360iso.org/showthread.php?t=648

    @Salzman
    Jesteś pewien że wyświetla ci kod 73?
     
  7. siasin

    siasin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdzieś już ktoś pisał że jak się źle nałoży pastę to ona "wycieknie" i zrobi gdzieś zwarę czy jakoś tak ;/
     
  8. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak wlaczam konsole mruga 1 czerwona lamka i na tv pokazuje sysem error E73
     
Wczytywanie...

Poleć forum