1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RROD. Pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapec09, Lipiec 17, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kapec09

    kapec09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam od wczoraj wyskakuje mi RROD o kodzie 3002 nigdzie nie mogłem tego znalezc więc pisze nowy temat. Wyszukałem na google jedynie że to jest inaczej kod 0022 ale nie jestem tego pewien. Co zrobić? Jakieś pomysły? Gwarancja się skończyła.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Data produkcji.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Jesteś pewny, że na początku masz 3? Tj. samo wyświetlanie 3 czerwonych diód nie traktuj jako pierwszą cyfrę błędu.
     
  5. kapec09

    kapec09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Data produkcji to 2007 rok. Teraz RROD zamienił się na 0020 i ciągle to wyskakuje.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Czyli nie oplaca sie naprawiac.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. kapec09

    kapec09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego się nie opłaca? Za ile można by go sprzedać? Nie da sie go naprawić łatwym domowym sposobem?
     
  8. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    latwy sposob domowy to wloz do piekarnika plyte glowna ;D na minute:D hehehhe poczytaj w googlach moze ci sie uda na troche naprawic
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kolo 30zl

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. koloboro

    koloboro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    reballing gpu powinien pomóc
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum