1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RROD - powod? brak pradu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziend0bry, Marzec 23, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    juz trzeci raz sie spotkalem z rrodem z powodu naglego braku pradu. powinienem się bać o swoje pudelko :D?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

  4. Sevik

    Sevik Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE :)
    3 raz? Jak to naprawiłeś?
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    nie nie :D zle mnie zrozumieliscie :D mowie,ze 3 razy sie spotkalem z rrodem ALE NIE U MNIE :D na forum czytałem,na allegro jest aukcja,ze padla od braku prądu :D i sie pytam czy przez brak pradu moze umrzec konsola :( ?
     
  6. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    To jest znikomy, odsetek, zawsze możesz się wyposażyć w listwę antyprzepięciową za 40-30zł, jak będzie jakieś przepięcie z powodu braku prądu czy coś innego, co mogłoby uszkodzić konsolę, to zamiast konsoli obrywa listwa.
     
  7. Sevik

    Sevik Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE :)
    pewnie, że może. Wtedy następuje spięcie w konsoli, a wiesz, co TO oznacza. :)
    Chociaż nie zawsze.
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Moze ale nie musi, mi raz sie zdazyl brak pradu podczas grania na klocku i nic mu nie jest.
     
  9. dawgrodoburca

    dawgrodoburca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pułtusk
    Czytałem też gdzieś że nowsze wresje xboxa z nowszymi zasilaczami ,mają coś podobnego jak listwa antyprzepięciowa i obrywa w tedy zasilacz a nie konsola. Ale to nie są potwierdzone informacje.
     
  10. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    ludzie/dzieci rożne rzeczy piszą i niema sensu we wszystko wierzyć
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jak masz RROD'a kiedykolwiek; zawsze sprawdzaj kod bledu.
    Sync Button + Eject, powtarzasz czynnosc 4 razy i zapamietujesz jaki masz kod np. 0002 itp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum