1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RROD przez grę? Możliwe?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bartas225, Maj 17, 2010.

  1. bartas225

    bartas225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siemanko, dzisiaj złapałem RRODa, ale tak się zastanawiam czy to nie przez grę Turning Point? Tata mi z Japonii przywiózł (oczywiście wersja PAL). No więc odpalam X'a, wkładam grę, instaluję. Napęd zaczyna świrować tzn. raz pracuje głośniej, raz ciszej a raz w ogóle. Dobra, zainstalowało się. Odpalam grę - pierwsza zwiecha xboxa. No to restart. Odpalam jeszcze raz, zaczynam grać, po paru minutach - druga zwiecha - restart. Grałem ok. godziny, potem wyłączyłem. Dzisiaj odpalam no i już się nie odpalił ;/. Jak myślicie, to przez grę? Dodam że wcześniej xbox nie był odpalany przez tydzień.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Nie no RROD przez gry nie może powstać on wynika z przegrzewania się konsoli
     
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nie tylko ale przez gre watpliwe. zanik kupilem konsole to zapytalem sie czy jak bede dlugo na niej gral to czy mi padnie. a on mi na to ze moze ale to mniej prawdopodobne, niz jakbym wylaczyl konsole i nie gral w nia przez tydzien :D i mowie serio :)
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja konsolę miałem wyłączoną przez 2 miechy miałem rękę w gipsie prawą całą łącznie z palcami więc nie miałem po co a filmy oglądałem na x1 aha mam jaspera w którym podobno do 99% jest wyeleminowany RROD
     
  6. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    grasz ile chcesz i jak chcesz a to czy rrod wyskoczy to nie będzie twoja wina chyba że go ustawisz w szafce i grasz 20 godzin +
     
  7. bartas225

    bartas225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale może jakaś kopia gry wadliwa?
     
  8. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sprawdź jaki masz kod błędy (gdy świeci ROD trzymasz wciśnięty SYNC i wciskasz EJECT cztery razy). Dokładny opis jak odczytać kod jest na forum.
    Obstawiam na usterkę napędu.
     
  9. bartas225

    bartas225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    0110 - przegrzana, sprawdzałem zaraz jak zobaczyłem lampki. Czyli nie przez grę. Dzieki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum