1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rrod slim :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wrona93, Styczeń 28, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    A ja mam taki problem konsola ma 2 lata płyta Trinty konsola przerobiona RGH. Dzisiaj odpaliłem normalnie konsole grałem gdzieś około 5h i konsola sie wyłaczyła włanczam czerwona dioda poczekałem chwile odpiołem ja po godzinie dalej i nic teraz też próbwałem i RROD ;/ Macie jakieś pomysły wiatratki były podkręcone w DashLaunch i tem na CPU i GPU nie przekraczała 60 stopni.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wasil23oki

    wasil23oki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ciechanów
    To nie rrod, to ogólny błąd sprzętowy, najprawdopodobniej płyta główna do podmiany..
     
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    padła i tyle. Jaki kod błędu
     
  5. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    nie ma nic nawet obrazu nie pokazuje włanczam i czerwona dioda świeci i tyle zero obrazu ;/ jak nie RROD ! jeden wielki mikroszit myślałem że wytrzyma do nextgena a tu teraz nie wiem co robić czy naprawiać czy kupić nowa ;/
    Już się nie pcham w ten microsoft kupie PS3 i bede miał spokój nie dziwił bym się jakiś stary grzejnik ale żeby po tuly latach dalej to się psuło to jest naprawde porażka. Teraz te Slimy bedą padały jak muchy moim zdaniem Jasper jest najlepszy.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    włącz konsole, jak pokaże się rrod to wciśnij guzik od synchronizacji pada i trzymając go naciskaj guzik od wysuwania tacki...powinny zacząć zapalać się czerwone diody na ringu. W ten sposób odczytasz kod błędu konsoli..

    Xbox 360 Error Code
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Rrod slim :(

    Zielone a nie czerwone

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    3 diody się zapaliły jest sens to ratować czy w śmieci?
     
  9. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    jakby nie przerobka to na rroda jest 3 lata gwarancji a tak to **** zbita :)
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Rrod slim :(

    Dal ci gość opis jak odczytac kod bledu, a ty dalej marudzisz. Kod bledu sklada sie z 4 cyfr

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. bemol20

    bemol20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    Ludzie zrozumcie wkońcu teraz sprzęt się robi po to żęby wytrzymał gwarancje... Ciesz się że tyle wytrzymał bo oryginalnie owiele większe temp ma i slimka by padła szybciej :)
     
  12. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    co ty za bzdury piszesz, przecież jemu właśnie SLIMka padła.
     
  13. matj

    matj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    166
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    gorszej bzdury wrzyciu nie widzialem.
     
  14. bemol20

    bemol20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    czytanie ze zrozumieniem "Ciesz się że tyle wytrzymał bo oryginalnie owiele większe temp ma i slimka by padła szybciej"...
     
  15. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    spróbuje wymienić paste i zobacze czy to coś pomoże jak nie to zostaje kupno nowej.
     
  16. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nic nie da pewnie do rebalingu .jaki kod bledu?
     
  17. Wrona93

    Wrona93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    109
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    LPA
    próbowałem odczytać kod błedu ale się nie da bo konsola nie pokazuje obrazu.
     
  18. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    matko człowieku eslord podał ci jak sie odczytuje kod...po co ci obraz
     
  19. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    paste chcesz wymieniać a nie potrafisz sobie poradzić z kodem błędu :nightmare:. Lepiej kup nową a tą sprzedaj póki jeszcze jest do odratowania
     
  20. adam458

    adam458 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    chełmek
    Popieram słowa kolegi bemol20, teraz byle okres gwarancji minął i kaput, polecam dla odzwierciedlenia obejrzeć zwykły film na YT pt."spisek żarówkowy"
     
  21. matj

    matj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    166
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Rrod slim :(

    Chodzi mi o pierwsze zdanie

    Wyslane za pomoca ZTE GRAND X IN ( taptalk 2)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum