1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

RROD z dyskiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Despayre, Sierpień 6, 2010.

  1. Despayre

    Despayre Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam , mam taki problem.
    Konsola pięknie mi chodzi , nie przegrzewa się (mam Jaspera).
    Jednak gdy podłączę dysk to palą się 3 czerwone diody i mam błąd E62 (albo E64 , nie pamiętam teraz dokładnie). Co może być nie tak? Może źle podłączam , podpiąłem tylko z boku konsoli i nic więcej nie robiłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    sproboj wyjac i jeszcze raz, to pewnie przez zle podlaczenie
     
  4. Despayre

    Despayre Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem wielokrotnie , możliwe że konsola jest zbanowana albo coś i to przez to?
    Konsole mam praktycznie 1 dzień i wcześniej nie korzystałem z dysku.
     
  5. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    prawdopodobnie (choć mogę się mylić) bysk źle skonfigurowany (w przypadku nie oryginalnego dysku) bądź uszkodzony dysk.
    mowie o tym bo kiedys podlaczylem zle skonfigurowany dysk i również miałem błąd z tym że nie pamiętam dokładnie jaki..
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    E62 (No Audio/Video) / 0332

    Masz podlaczona konsole przez jakie zlacze?
     
  7. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie. To raczej nie ban
     
  8. Despayre

    Despayre Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W takim razie jak skonfigurować dysk?
    Uszkodzony nie jest na pewno bo wcześniej działał.
     
  9. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a masz oryginalny czy dawniej działał w pc?
    z resztą to pytanie nie wchodzi już w grę skoro dysk działał wcześniej..
    ja mialem tak ze dysk mi dzialal pod konsola podlaczylem go przez jakies badziewiaste podlaczenie usb potem podlaczylem pod konsole
    i diodki czerwone- na dysku uszkodzilo mi ta binarke ktora wgrywalo sie by widziany byl dysk w xbox360 jako fujitsu ..........
    jednym slowem konsola zglaszala mi tego dysku uszkodzenie...
     
  10. Despayre

    Despayre Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dysk mam oryginalny.
    A czy jest jakaś możliwość podłączenia takiego dysku do komputera?
    Nawet nie wiem co na nim jest , może gdybym wykasował wszystkie dane z niego i wtedy spróbował?
     
  11. ptwqk

    ptwqk Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak oryginalny dysk to nic nie kombinuj lepiej lub pytaj fachowców.
    jeśli podłączasz dysk i masz błąd a jak odpalasz bez dysku i konsola śmiga to prawdopodobnie uszkodzony dysk, tak jedynie przypuszczam...
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz na 100% 1 czerwna diode i blad e64 czyli uszkodzenie dysku. jak masz go na gwarancji to wysylaj do ms
     
Wczytywanie...

Poleć forum