1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rrod

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yondaime332, Styczeń 30, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Mam pytanie.
    Niedawno popsuła mi się konsola, wystąpił błąd RROD. Czy po naprawie będzie mniejsze prawdopodobieństwo na wystąpienie tego błędu ?... A i czy można jakoś zaradzić na te błędy ?... Chodzi mi tu o jakieś np. dodatkowe chłodzenie.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Jest duże prawdopodobieństwo że problem powróci, po naprawie radziłbym sprzedać konsole.
     
  4. lukasz1985

    lukasz1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wąbrzeźno
    jak kolega sprzedac i miec nadzieje na dobry pieniadz,by starczylo na nowego,ja tak zrobilem i nowy arcade dobrze sie sprawuje :)
     
  5. jajosnack

    jajosnack Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Czasami pomaga wymienienie pasty termoprzewodzącej.Mniej więcej pasta wysycha po 2 latach.
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    hmm... szkoda... a nie ma możliwości jakoś powstrzymać tego błędu, a może orientuje się ktoś po jakim czasie ten błąd może powrócić ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum