1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rrod!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mukasik1994, Maj 23, 2010.

  1. mukasik1994

    mukasik1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam. Niedawno zakupilem konsole używaną. Grałem na niej mało. Dziś wyskoczył mi rrod ( 3 czerwone diody) i stało się to dość dziwnie. Mianowicie nie wyskoczył mi podczas grania, a pozatym dziś wogole nie gralem, ale rrod pojawił się po włączeniu konsoli. Konsole wyłączyłem, a po 15 minutach załączenia rrod minął. Ktoś wie o co z tym chodzi? :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mukasik1994

    mukasik1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Dodam, że konsole gdy rrod się pojawił wyłączyłem i po 15 minutach włączyłem ponownie i rroda juz nie bylo.

    edit by thomasho- edytuj posty, a nie piszesz jeden pod drugim
     
  4. TheRamzes

    TheRamzes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Przyczyny rroda są różne, od źle podpiętego kabla zasilającego po skok napięcia, tak, że na razie nic się nie martw dopóki nie wyskoczy po raz 2:)
     
  5. maciekklb

    maciekklb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z którego roku masz konsole?
     
  6. mukasik1994

    mukasik1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Nie mam pojęcia jak to sprawdzić, a konsole zamówiłem na allegro bez oryginalnego pudełka. Wiem tyle, że ma napęd Hitachi z przeróbką 1.51
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Z tyłu konsoli masz napisane kiedy była wyprodukowana :)
     
  8. RedHotChiliPeppers

    RedHotChiliPeppers Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków :D
    Koljadnie w stylu 2009-08-23 oczywiscie to byl przyklad sciagniety z mojej :)
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mozliwe poprostu kable i tyle
     
  10. butelka

    butelka Banned

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    rodd? hmm trudno powiedziec musisz rozkrecicc dysk i wcisnac reset i bedzie ok mi pomoglo
     
  11. czaaarny

    czaaarny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola do naprawy
     
  12. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spytaj się sprzedawcy czy miał podobne sytuacje, byc moze to powód sprzedaży.
    konsoli nie używaj, oddaj do naprawy, zwlekanie tylko pogorszy sytuacje.
    Może jeszcze nie wszystko stracone
    pozdrawiam
     
  13. Macieyerk

    Macieyerk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie do posiadacza.Czy wyłączałeś konsole na "szybko" czyli wypinanie kabla kiedy konsola była włączona?Czy to były 3 czerwone diody stałe czy migające?
     
  14. mukasik1994

    mukasik1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Diody migały, a konsola była wyłączona na " szybko", rrod jak przeszedł wczoraj tak nie pokazuje się do teraz i wszystko działa jak należy.
     
  15. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem taki błąd już ze trzy razy. Żle podłączyłem kabel.
     
  16. Bogas

    Bogas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to wina złego podpiecia kabla lub wyłączania konsoli na szybko ... tak nie powinno sie robic
     
  17. Macieyerk

    Macieyerk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mniej więcej twój błąd ,konsoli nie trzeba wysyłać do serwisu.Lecz radzę nie wyłączać konsoli na szybko to zaoszczędzisz sobie kłopotów i nerwów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum