1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rrod?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrian1389, Grudzień 31, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Witam wczorajszego dnia moja konsola sprawiła mi niezłe wrażenia.Gdy grałem (około 30 min) konsola zgasiła się i na panelu zaczęły migać 3 czerwone paski.No to sobie myślę RROD, ale po uruchomieniu, tak z 30 min po wydarzeniu, konsola normalnie działała i gram nawet teraz.A moje pytanie jest oczywiste co się stało?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Madrid.energy2000

    Madrid.energy2000 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to,że w niedalekiej przyszłości wyskoczy ci Rrod
     
  4. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Początki nieuniknionego.... ROD
     
  5. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    No to kiepsko a macie jakieś rady jak bardziej chłodzić?
     
  6. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Proponuje rozebrać go z obudowy :)
     
  7. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    A będę musiał plombę usuwać?I jakiś filmik czy co bo zielony jestem.
     
  8. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Granie bez obudowy bo lepiej chłodzi .
     
  9. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Miałem tak samo...rok temu.
    Dodam , że Xbox śmiga jakby nigdy nic. Poprostu taki chwilowy , jednorazowy Rrod.
    Pewnie był to chwilowy skok napięcia , nie ma się czym przejmować.
     
  10. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Nie martw się na zapas graj ile chcesz jak wyskoczy ci RROD to oddasz go do naprawy lub kupisz se nowego xboxa
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie sluchaj ich :D

    Graj normalnie, postaw go tak zeby z tylu mial 10-15cm wolnej przestrzeni i zeby nie stal w ciasnej polce.
    Jak nastepnym razem wskoczy Ci RROD to sprawdz kod bledu.
     
  12. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    Moim zdaniem to był chwilowy RROD spowodowany odcięciem zasilania - albo kabel nie łaczył albo na chwilę zabrali prad. Miałem tak 4 razy w ciągu roku, a konsola śmiga.
     
  13. Kamrel

    Kamrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi raz też wyskoczył rrod w czasie grania, a jak załączyłem ponownie normalnie działała ale tylko 2 miesiące
     
  14. xbox rrod

    xbox rrod Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moim zdaniem to był chwilowy RROD spowodowany odcięciem zasilania
     
  15. jaro11732

    jaro11732 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem tego samego zdania ;)
     
  16. EmOzKs

    EmOzKs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    mialem podobnie z wczesniejszą konsolą po tygodniu padła niestety :(
     
  17. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Aha, dziękuje wam za wspaniałe wsparcie.Wczoraj grałem 6 godzin i nic mi nie wyszło.I mam pytanie jak mam xklocka postawić pionowo czy poziomo i nie wiem jakie mają być odstępy bo narazię stoi pionowo przed szafką.

    Przepraszam może mam głupie pytanie ale mój kolega przed chwilą dostał używanego Xboxa, jedyne co do niego dostał to instrukcje do elite'a i czarnego pada i dysk 120GB jak można sprawdzić jaka wersja konsoli?
     
  18. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Jedno i to samo . 10cm min
     
  19. KamiLLCR7

    KamiLLCR7 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak ma pudło to na pudle powinno pisać .
     
  20. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    tak tylko że konsola jest biała a pudło też od elite'a.
     
  21. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jak biała, to Arcade, lub Premium, ale to raczej nie ma takiego dużego znaczenia w grze, najważniejszy jest dysk.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum