1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ruchy Awatara

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez sloniu, Luty 18, 2009.

  1. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cześć,
    Pamiętam, że na forum był temat jak poruszać awatarem i jego ukryte ruchy np. uderza w monitor czy coś takiego :p. Nie znalazłem tego na forum.
    Może ktoś przypomnieć jak to wszystko się odbywa:confused:?


    :cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Ja znam kilka animacji:
    1. Poruszaj prawą gałką - obracanie głową
    2. Naciśnij prawą gałkę - machanie ręką
    3. Włącz: Dostosuj awatar i przytrzymaj prawą gałkę - bekanie (podczas przytrzymanej gałki ruszaj nią :D )
    4.Poruszaj (szybko) prawą gałkę w lewo i w prawo - rozzłoszczenie się avatara
     
  4. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
  5. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    o_O Z tym to się jeszcze nie spotkałem:p
     
  6. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    W menu tworzenia gałką do przodu/tyłu i avatar uderzy głową w kineskop.
     
  7. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    bo mussiz dac zooma na maxa;]
     
  9. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Zoomem nie mogę sterować ^^ Mam najbliżej jak się da (czyli samą twarz widać), a i tak mi to nie działa...
     
  10. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zaraz sprawdzimy ;)
    BTW
    Grajcie w gta4 multi jak nie macie GOLDA! :) Jest tydzien free-multi z okazji wydania LOD do GTA!
     
  11. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
  12. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Nie wszyscy mają GTA ; (
     
  13. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok

    CZLOWIEKU dajesz zoom na maxa i wtedy galka gora dol gora dol i masz!
     
  14. kepisty89

    kepisty89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Wchodzisz w Awatar, tam w obrazek gracza, robisz zoom na max i gora dol :) hehehe, dobre :D
     
  15. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Lol, napisałem w 2 tematach, że mam na maxa. Najlepiej to pokażcie filmik jak to robicie, bo mi to nie działa.
     
  16. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
  17. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    albo pare razy,bo czasami analog bierze delikatny skos:)
     
  18. Ponker

    Ponker Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ludzie takie pytanie mozna komus na wiadomosciach zadac a nie odrazu robic nowy temat poprostu wchodzisz w dostosuj avatar max zoom i dajesz gora dol ora dol takie trudne??
     
  19. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Nom trudne bo mi to nie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum