1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ruszy Windows7 ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Adriano94, Grudzień 31, 2009.

  1. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Płyta Główna: AMD Athlon XP 1666Mhz 2000+
    Karta Graficzna: Geforce FX5200 128
    Ram: 768MB
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ruszyc ruszy, ale na tym PC nawet XP dobrze nie chodzi.
     
  4. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    eee smiga xp smiga ważne że w cs na nim pogram a do gier mam przeciez xboxa
    wiec mowisz ze ruszy?? tylko k*rwa zeby nie bylo tak ze bedzie mulil jak h*j
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Adidas, ale głupoty piszesz. XP ma bardzo niskie wymagania i na jego komputerze na pewno dobrze się sprawuje, ale VISTA czy Win7 to zapomnij, bo wymagany jest przynajmniej 1-2GB RAM-u.
     
  6. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    k*rwa ujnia taka że żal.de no nic dziex za info
     
  7. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    7 ci pójdzie bo ja na starym kompie intel 1.7, 512 ram i grafa 128 i seven działał ale troche mulił;) i po 2 tygodniach format i xp także adidas uważaj co piszesz bo to się nazywa wprowadzanie w błąd!
    Dodam że przy instalacji wyskoczyło mi że procek i ram i karta były za słabe ale działał (wolno)
    Nie polecam chyba że masz anielską cierpliwość
     
  8. Adix6900

    Adix6900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A mi pójdzie ?
    AMD Althon XP 2000+ 1.6 GHz, 768 mb ram ATI radeon 9600.40GB dysk



    Pozdrawiam,Adix.
     
  9. Adriano94

    Adriano94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    eee tam uj zostane przy xp
    Adix masz to samo co ja to co sie glupio pytasz??
     
  10. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Do Visty/7 to przynajmniej 2 rdzenie 2.0 ;] i 2GB ramu :D do dobrego dzialania ;]
     
  11. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    chyba sobie żartujesz człowieku...
    procek 1-dzeniowy rzędu 1GHz do bardzo dobrego działania 7 wystarcza.
    bo inaczej jak wyjaśnisz kwestię działania bardzo płynnej 7 na atomie w netbookach?
    sam mam netbooka asusa z atomem n280 (1,66GHz) i przy oszczędzaniu energii, gdzie procesor przetaktowuje się na 800-1000MHz 7 nadal działa płynnie.
    większą uwagę trzeba zwrócić na RAM, gdzie sam system zabiera 400-600mb.
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mi na 6 letnim, ie wymienianym kompie śmiagało win7, ale jakos wole stare dobre xp.
     
  13. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Mam Athlona 3200+ i Core2Duo i z vista /7 na tej pierwszej konfiguracji nie ma szału wiec nie pierdziej moze i chodzi wmiare ale bez porównania jak na dwu rdzeniówce!! ;P
     
  14. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    Ty nie porównuj visty do 7 :/
    bo na vistę to nawet 4 rdzenie 3,0GHz i 6GB ramu nie pomoże.

    ale co do 7, to Ty chyba jakieś dziwne spostrzeżenia masz.
    7 jest zdecydowanie szybsza i wydajniesza od visty, przy czym, ma wymagania co do hardware'u prawie żadne patrząc na vistę.
     
  15. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    vista i 7 maja inne wymagania. W siódemce najważniejszy jest ram.

    posiadam dwa laptopy
    - t7700, 4gb ramu i gt8600 512drr2 (compal ifl90)
    -athlon neo 1.6ghz(mobilny procesor lepszy od najmocniejszego atoma intela),2gb ramu i ati x1270 (msi u210)

    Oba posiadają siódemkę i nie zauważyłem żadnej różnicy w podstawowym użytkowaniu. Na obu laptopach są ustawione WSZYSTKIE efekty graficzne/wizualne. I zapewniam, wszystko chodzi tip-top.
    Właśnie teraz teoretycznie pisze z MSI, ale naprawdę leże w łóżko i łącze się przez "pulpit zdalny" z Compalem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum