1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ruter + MultiPlayer... Problemy z ruterem...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xxroboxx, Listopad 20, 2009.

  1. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc Potrzebuje waszej pomocy poniewaz gram w gta 4 episod from liberty... i jest taka sprawa cały czas pokazuje mi sie bardzo czesto "Disconnected from game session. Retutning to single player...." Ale teraz zaczyna sie cos nowego "Disconnected because your Ruter/NAT is too strict. " Jak wiadomo cos jest nie tak ruter lub nat.
    Próbowałem wyłaczyc firewalla, otworzyc port 3074 ale zero naprawy neta w xboxsie elite. Ale za to nie wiem jak wejsc w Nat w ruterze jak odblokowac go... Ma ktos podobny problem do mnie?? Dodam ze ten problem z nat dzieje sie przy wejsciu w room, jak juz wejde to czekam i zaraz wyskakuje ten bład... Nie wiem co mam robic... Oczywiscie nie zawsze on wyskakuje ale czesto napotkam ten bład... Prosze was o pomoc!! Z góry dziekuje!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ustaw Xboxa w routerze w "DMZ (Demilitarized) Zone". Będzie działać :)
     
  4. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dokładniej mozna :D DMZ wiem oco chodzi ale ja nie mam takiej opcji w ruterze... A mam ruter THOMSON ST706
     
  5. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    90% routerów ma DMZ zone. wstaw link do instrukcji twojego routera
     
  6. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodziło mi raczej o intrukcję interfejsu routera (czyli to co sie wyswietla jak sie polaczysz z konfiguracją routera przez przeglądarkę) i opis poszczegolnych opcji
     
  8. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jedynie najlepiej to chyba tak ci moge to pokazac

    zdj.rar
     
Wczytywanie...

Poleć forum