1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ryzyko związane z graniem online w xgd3 bez patchowania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michaelpol, Grudzień 24, 2011.

  1. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Mam takie pytanie.
    Czy jeśli chciałbym pograć online na piratach z zabepieczeniem xgd3, to lepiej żebym się wstrzymał z wypalaniem gier bez przepuszczenia przez abgx, który wyjdzie razem z lt 3.0, czy mogę śmiało sobie je wypalać bez spatchowania, bo na lt 3.0 powinno to chodzić online bez dużego ryzyka zbanowania konsoli ?
    Do tej pory ściągam i pat****e gry z xgd2 i nie podłączam konsoli do neta. Posiadam lt 2.0 oraz najnowszy dash.
    Chodzi mi w szczególności o nba 2k12 oraz battlefield 3 na online.
    Bardzo proszę o, jakiś post na czym to polega, ponieważ za bardzo nie mam pojęcia czy takie późniejsze granie z xgd3 na online z lt 3.0 będzie za bardzo ryzykowne.
    Póki co wiem, żeby nie podłączać konsoli bo podmienia tablicę, która powoduje że xgd3 przestając działać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak sobie nagrasz nagrywarka ihas to napewno mniejsze niż zwykłą ,a najnowszym dashu bez lt 3.0 nie pójdą zwykłe kopie
     
  4. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak nie pójdą, jak mi działają bez patchowania na nowym dashu ? Mam na myśli takie gry jak Batman czy La Noire ;]
    Tyle, że nie podłączam do neta.
    Proszę sprecyzować swoją odpowiedź.
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    bo masz xkey a lt to duża różnica
     
  6. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli nie ma jednoznacznej odpowiedzi ?
    I dalej nie rozumiem o co Ci chodziło z tym najnowszym dashem.
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chodzi o to że wszystkie gry będą działać na najnowszym dashu do puki nie pobierzesz nowych tablic nie ważne jaką nagrywarka nagrasz grę .
    Jednak gdy nagrasz grę nagrywarka ihas znikają problemy z instalowaniem gier na dysk ,wyrzucaniem z gry do dasha.
    Żeby zagrać na Xboxlive trzeba mieć lt 3.0 bo on odpowie na nowe tablice a lt2.0 po próbie zagrania na live wyskoczy już komunikat nie nieobsługiwana płyta.
     
  8. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cze
    możecie coś poradzić miałem w facie 13604 i lt 2.0 wczoraj z pena wgrałem sobie 14699 i lt 3.0 ale gry które wcześniej działały assassin reve i i forza 4 wywala że płyta nie obsługiwana co nie tak. chyba lustra muszę spaczować , ale czym??

    już wiem

    http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/...a-benq-i-lite-phat-wypuszczone-115243-10.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum