1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Rzadka Zacinka konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DapperGizmo22, Listopad 7, 2010.

  1. DapperGizmo22

    DapperGizmo22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    Siemka mam Xboxa 360 Elite Jasper 120 GB przerobiona juz ją mam od roku i w tym tygodniu się zacieła się już 4 razy i to w tej samej grze Gothic 4 . I moje pytanie przmi dlaczego się zacina??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    tylko w grze Gothic ????
     
  4. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    moim zdaniem z tego co tu piszesz to wina gry zle nagrana albo wadliwy obraz musisz porać od nowa gre i nagrać problem powinien być rozwiązany
     
  5. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    RRod się zbliża, pakuj ixa do pudła bo ci się popsuje.

    A tak na serio to pewnie Gtohic ściągnięty więc albo gra słabo nagrana i się zawiesza, albo od tak po prostu się wiesza, mi się tez wiesza ix i jakoś mi to nie przeszkadza, komp też ci się nigdy w życiu nie zawiesił?? M$ robi gówniate systemy które się wieszają i to jest normalka.
     
  6. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A moja odpowiedź ''Przmi'': Wadliwe ISO lub źle nagrana płyta...
    Skoro zdarza się to tylko w Gothicu - z konsolą wszystko OK...
    Nagraj grę na HDD - problem powinien zniknąć...

    I piszę się ''Brzmi''...
     
  7. scooby666

    scooby666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rdz
    ew. tak ta gra jest skopana ;) a może masz nowy dashboard? bo ja mam slima z nowym dashboardem i w kilku grach zdarzyla mi sie zawieszka (oryginaly wszystkie). np taki fallout 3 potrafil sie kilka razy pospypać w trakcie przechodzenia
     
  8. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.

    Zgadzam się w 100 % , to wina gry. Skoro wieszą się tylko na gothicu ;) Nagraj od nowa i powinno smigać, polecam płyty : VERBATIM !
     
  9. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi się też zwiesza ale tylko na Assasin's 2 :( no i mam nowego dasha ale wątpię żeby to była wina dasha bo x'pudło zwiesza się tylko na tej grze.
     
  10. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    U mnie problem wystapil wczoraj w Fallout New Vegas :/ [ zainstalowany na HDD ]

    Po zrealizowaniu zadania : uwolnienia Jenny (chyba) z Ghomory gdy chce powrocic do New Vegas Strip podczas loadingu zwiecha :(

    Co ciekawe, gdy wczytam grez wczesniejszego save'a ... moge normalnie wejsc/wyjsc do New Vegas Strip.

    Balem sie ze to cos z X'em ale goracy nie jest, a wszystko inne dziala jak nalezy. (
     
Wczytywanie...

Poleć forum