1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saboteur problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dpk, Styczeń 16, 2010.

  1. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnąłem sobie Saboteura. Rozpakowuje i daje do przerobienia w abgx360. Wszystko przebiega bezproblemowo i wypalam gierkę. Nagrywanie przeszło zgodnie z planem i w końcu wkładam płytę do konsoli. No i pisze "odtwórz DVD", a po tym logo xbox 360. Próbowałem wiele razy, ale płyta i tak nie chce odpalić.:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
  4. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, ale jest wogóle na to jakieś rozwiązanie? :(
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Wiesz, ja po temacie Saboteur problem myślałem że ktoś będzie miał problem z przejściem gry lub jakieś zapytanie odnoście tej gry. A to że przerobiłeś konsolę i nie umiesz poprawnie nagrywać gier mnie nie obchodzi. Cześć.
     
  6. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem już 5 gier, w ten sam sposób i każda działa poprawnie. Ale nie wiem co jest z tą nie tak. :/
    Przypominam, że gra odpala mi jako film :(
     
  7. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz ixtreme nie obsługujące wave 3 w górę.
     
  8. dpk

    dpk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jest niemożliwe. Nagrywałem już gry na wave3 i działają.
    PS:Nagrywałem UFC 2009, Fife 10, Spiderman WoS, Mini Ninjas, SvR 10 i wszystkie te gry działają.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale ta gra ma wave4... Musisz patchować albo użyć activate.iso

    A za przyznanie się że nie szukałeś warn... Regulamin kolego regulamin...
     
Wczytywanie...

Poleć forum