1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

...:: Sacred 2 Fallen Angel - tarcza ::...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez PonczeQ, Czerwiec 29, 2009.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Otóż dostałem spoko tarczę, ale w żaden sposób nie udaje mi się jej używać razem z mieczem jednoręcznym. Mogę tylko wybrać albo tarczę, albo miecz, co jest grane?? Proszę o dokładne info... Pozdrawiam...

    EDIT: Jeżeli pomoże rozwiązać problem, to gram Wojownikiem Cienia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Paviano

    Paviano Banned

    Dołączył:
    Luty 16, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jarocin
    Obojętnie co masz w ręce jak założysz tarczę będziesz mógł bić tylko z tarczy.
     
  4. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Na forum Sacred 2 poczytałem już, że trzeba nabyć umiejętność "DWIE BRONIE" - wtedy da się podobno bez problemu walczyć na raz mieczem i bronić się tarczą... Pozdrawiam...
     
  5. joka013

    joka013 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2008
    Posty:
    273
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piła
    lub walczyć dwoma mieczami
     
  6. wojtix

    wojtix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszowice /k Żor
    Jak chcesz używać i tarczy i miecza to naciskasz tarcze przyciskiem Y i wkładasz w to samo miejsce w którym masz miecz... Tu nie potrzeba dwóch broni :]
     
  7. damian92

    damian92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki maly problem z gra tzn jak chce właczyc kampanie nawet nie online to gra zaczyna sie wczytywac nawet przez 30min i nie chce sie wczytac wiecie o co chodzi ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum