1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sacred 2 problem z obrazem ixtreme 1.6

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez przeo0709, Czerwiec 1, 2009.

  1. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    A więc ściągnołem sacred 2 i gdy ładuję obraz do xdvdmulleter to jest odznaczone okienko ixtreme, PFI i jeszcze jakieś ale nie pamiętam gdy nagrywam gre na verbatimie z prędkością 2.4 to gdy wkładam płyte do xboxa to odtwarza gre jako film... dodam że mam ixtreme 1.6 i nagrywam z pliku .dvd,
    słyszałem że tą gre trzeba przerobić na wave3 czy tam wave2(sam niewiem .)
    ale przerobić trzeba tylko w starszym ixtreme ale ja mam 1.6 i mi pokazuje jakby trzeba było przerobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tylko w starszych wersjach trzeba przerabiac! Pozatym xdvdmulleter jest już nie aktualny używaj abgx360.Ale skoro ci nie działa to możesz sprobować przerobić!
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    A czym nagrywasZ? Używaj abgx i imgburn...
     
  5. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to w takim wypadku spróbuj przerobić!
     
  7. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    mam jeszcze pytanie czy jak przerobie to czy jest wieksza szansa na bana??
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  9. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    wtedy powinieneś od razu dostać :D:D
     
  10. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    poprostu nie sprawdzaj ry xdvdmulletterem bo on juz niedziala...uzywaj ABGX i po sprawie,wsio ci naprawi


    BTW.Obraz gry to zjechany jest
     
  11. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    masz 1.6 wiec nic nie przerabiaj. w poradnikach ISO jest jak sprawdzić obraz abgx360. zastosuj się do instrukcji i będziesz wiedział co jest nie tak - czy to obraz czy trzeba przyczyny szukać gdzieś indziej
     
  12. Jar

    Jar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    A możesz zapodać nazwę ściąganej wersji sacreda? (głównie chodzi mi o release np czy to Dagger czy Spare czy coś tam)
     
  13. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Nie, bo ixtreme 1.6 uniemożliwia uruchomienie przerobionej kopii.
     
  14. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    ok już działa włożyłem obraz do abgx360 i naprawilo ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum