1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sacred 2 problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez michalo_007, Czerwiec 21, 2009.

  1. michalo_007

    michalo_007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Małopolska
    do usunięcia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. kavasir

    kavasir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja mam problem z nagraniem tej gry i nie wiem, czy to wina nagrywarki, czy pech do płytek, poszły 3xVerbatin. Pod koniec nagrywania (ok 90%) w programie ImgBurn wyskakuje jakiś błąd. Coś illegal.... nie zapamiętałem. Wie ktoś, co to może być?
     
  5. seage

    seage Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Witam. Ja mam dopiero meksyk z tą grą. Ściągnął, wypakowałem, przerobiłem tak jak w linku - sposób 2 (http://x360iso.org/poradniki-iso/12...a-kompatybilna-z-ixtreme-1-5-i-starszymi.html) bo mam iXtream 1.4. DVD Mulleter pokazuje że wszystko OK, nagrałem oczywiście na verbatimie, grę bez problemu widzi konsola, zainstalowałem, a ten dziad się mnie pyta czy ma się zaktualizować. I jest problem jak dam nie to wychodzi do menu, jak dam tak to pojawia się komunikat, żebym wyczyścił płytkę i spróbował ponownie. W dodatku wykasowało mi wszystkie avatary. Czy wyszedł ostatnio jakiś nowy dashboard czy coś. Bardzo proszę o pomoc i z góry dzięki.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kavasir daj screenshot
    seage - zaktualizuj dashboard
     
  7. seage

    seage Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tylko że nie mam konsolki podpiętej pod XBL. Można już gdzieś tego najnowszego pobrać na płytke nagrać?? I wielkie dzieki za odpowiedz. Konkret firma jesteś. Masz już u mnie bro.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  9. seage

    seage Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ściągnąłem tego dasha i dupa bo nie widział wogule żadnej aktualizacji, ale dałem mu innego i się pięknie zaktualizował. Są avatary i gierka furga puki co. Narazie ją instaluje i myśle że będzie wszystko ok. Także wielkie dzieki mistrzu. Niech ci konsolka się nigdy nie zawiesza, a baterie w padzie nigdy nie wyładowywują. Jeszcze raz dzieki.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to daj linka to tej innej aktualizacji w tym temacie ci napisalem bo wiele osob ma problem taki jak ty.
     
  11. seage

    seage Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tutaj jest link (RapidShare: Easy Filehosting). Jest on na taj stronie co podał $krisr77 tylko, że troche niżej. Na tym mi odpaliło bez problemu. Jak komuś nie działa to powodzenia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum