1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saint Row 2 Pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez swiatol, Styczeń 7, 2009.

  1. swiatol

    swiatol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2008
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam wszystkich mam pytanie dotyczące gry Saint Row 2 PL czy ta gra posiada tylko napisy czy również głosy polskie ? dziękuje za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Na pewno tylko napisy. Po co robić dubbing do takiej gry? Widziałeś jakiś dubbing do GTA?
     
  4. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko napisy. szkoda ,że w gta iv nie dali napisów ;/
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    a co zrobic jak mi LIVE odlacza jak tylko wlaczam ta gre?
     
  6. Kaliberek

    Kaliberek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    300
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ^Domyślam się że Ci się odłącza przy aktualizacji gry, jeżeli tak to wystarczy ją zaktualizować.
     
  7. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    mi też się odłącza ,ale nic niepisze o aktualizacji
     
  8. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie nie wiem o co z tym chodzi. Włącza się grę i odłącza od XBL i nie można grać na internecie. Może jest aktualizacja tej gry tylko nie dostępna dla nas. Nie widzę innego wyjścia, bo nic się nie aktualizuje, a w katalogu na XBL z tą grą nie ma nic do pobrania. Może ktoś wie co trzeba zrobić?
     
  9. ManhunterPL

    ManhunterPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam identyczny problem, nawet próbowałem wrzucić na dysk i nic nie pomaga. Podejrzewam ze jest to wina kopii gry, ale trochę dziwne bo przed NXE Live w tej grze mi działał.

    //edit
    Szukałem w Google i znalazłem
    Wygląda na to ze my wszyscy mamy wersje dla testerów, która została zablokowane pod względem dostępu do XBL.
     
  10. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Ja mam orga polskiej wersji i przy 1 włączniu zaktualizowało się możliwe że na xlive zablokowali aktualizację dla tej kopi gry ??
     
  11. Z_O_D_I_A_C

    Z_O_D_I_A_C Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam ta gre z tego forum i wszystko jest oki ,zrobilem aktualizacje i w trakcie gry mam XBL ,nic sie nie rozlancza i napewno to co napisal ManhunterPL jest przyczyna,macie wersje dla testerow.
     
  12. Rooley

    Rooley Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Z brzuszka mamusi.
    Ja z kolei mam oryginalna wersje Saints Row 2 i bez problemu gram na XBL. Może to dlatego, że kupiłem ją poza granicami polski? Tak, czy inaczej jeśli ktoś chce pograc na co-opie dodawac do przyjaciół. Za przejście kampanii na coopie dostajemy 100G.
     
  13. Renik

    Renik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z akcją Zabójca. Otóż zabiłem już wszystkich oprócz dwóch osób. Nie mogę ich nigdzie znaleźć. Chodzi mi o:
    * Alvan | Lokalizacja: Arena - AUTOKINO (Zabójca w dzielnicy latynoskiej)
    * Seabaugh | Lokalizacja: Przystań - okręt piracki (Zabójca SAINT ROWS)
    Pomoże mi ktoś w lokalizacji. Problem w tym, że nie wiem gdzie jest ten okręt ani gdzie to AUTO kino w pofanych dzielnicach.
    Z góry bardzo dziękuję za pomoc. Od dłuższego czasu męczę się z tą akcją.
     
  14. DarthJason

    DarthJason Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema mam taki problem z tą grą, mianowicie posiadam wersję PL jednak nie potrafię jej zainstalować na dysk mojego X. Przy 50% zawsze wyskakuje błąd i przerywa instalacją. Jednak gra działa bez najmniejszych problemów, ukończyłem całą dlatego pytam czy któryś z was również posiada polską wersję i także ma taki problem.

    PS. U znajomego próbowałem zgrać grę na dysk PC i udało się bez problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum