1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints Row 2 optymalizacja ...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Szpadyzor, Wrzesień 13, 2009.

  1. Szpadyzor

    Szpadyzor Banned

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Witam , czy normalną rzeczą w grze Saints Row 2 jest przycianie się gry od czasu do czasu , a szczególnie jak włączę V-Sync w opcjach , wy też tak macie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ja tak nie miałem.
     
  4. Szpadyzor

    Szpadyzor Banned

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Dziwne ...
     
  5. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    W pewnych momentach owszem , polecam pobranie patcha z xbl i instalacje na dysku :) w przypadku tej gry naprawde zmiana na lepsze :p


    ( Od premiery były z tym problemy na obu konsolach , można przeczytać o problemach z stabilnością w changelogu patcha )
     
  6. Szpadyzor

    Szpadyzor Banned

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    No ;] kompetentna osoba w końcu ;p

    Szkoda tylko że nie mam podłączonej konsoli do neta ...
     
  7. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    He ja się dziwie jak wszyscy się wypierają ze gra nie ( zwalnia ) na konsoli , a w przypadku np GTA 4 , Sr2 jest to całkowicie normalne.


    Ps.Ja muszę czekać do 15 by podąłczyć i pobrać tego patcha do sr2 ( Shitf uruchomiony przed premierą )
     
  8. x-press

    x-press Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiele ludzi narzekalo na optymalizacje tej gry np na PC w to sie nie dalo grac nawet na dobrym sprzecie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum