1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints Row 2 - przeczyść płytę szmatką

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Wojteck, Styczeń 23, 2010.

  1. Wojteck

    Wojteck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Dziś nagrywałem Saints Row 2 (PL skaza) na Verbatima.

    Niestety, gra nie chce odpalić (po próbie odpalenia płyty, obraz robi się czarny, wyskakuje komunikat by przetrzeć płytę szmatką, choć jest napisane, że w tą grę ostatnio grałem, i pokazało mi achievementy w bibliotece gier)

    Wkurzyłem się, wypaliłem kolejną płytę, robi się to samo :(.

    Posiadam Ixtreme 1.6, Saints Row 2 z Wave 2 przerobiłem na wave 3 (i tu przy okazji mam takie pytanie: czy muszę przerabiać Wave 1/2 na Wave 3? Czy wystarczy przerabiać tylko z Wave4?), gry wypalałem z prędkością 2.4 (choć tego nie jestem pewien, na 99% standardowo miałem zaznaczone 2.4, ale jak wróciłem do domu, okazało się, że płytę wypalało 12 minut z prędkością 8+ o_O, ale to działo się tylko z 1 płytą, druga powinna wypalić się OK)

    Wcześniej wypaliłem z 6 innych gier w ten sam sposób, i wszystkie chodziły dobrze.

    Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, OCB? Może ktoś już wypalał SR2 PL wydanego przez Skazę, i miał podobne problemy? Ściągam teraz wersję Multi5, bo nie chcę kolejnej płytki tracić. Czy możliwe, że ściągnąłem jakąś walniętą wersję?
    Bo słyszałem od ludzi co ściągali z innych linków, że wszystko jest ok.


    Przepraszam, jeżeli post był w niektórych miejscach nieczytelny, po prostu w moim mieście verbatimy chodzą po 8zł, i jestem dosyć wkurzony :).

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wave 1,2,3 nie musisz przerabiać . wave 4 musisz przerobić lub użyć activateiso
     
  4. Wojteck

    Wojteck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak jest w końcu?

    Czytałem teraz na necie, i mówią, że na 8955 dashu i na przeróbce 1.60, Wave 2 nie pójdzie.

    Przerobie obraz na Wave3, nie chce stracić płytki :p.
     
  5. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Kup oryginał.
     
  6. Wojteck

    Wojteck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co się stanie, jak wcześniej grałem w wersję polską gry( i mam achievementy po polsku), i teraz wsadzę grę po angielsku? Zastąpi je? Czy będę mógł grać po angielsku, a mieć achievementy po polsku :)?



    Edit:

    OK.

    Wypaliłem wersję Multi5 i wszycho działa ;)

    Szkoda tylko, że gra po angielsku :(
     
  7. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    TAK JEST NA 100% I NIE OPIERAJ SIĘ JUŻ NA FAŁSZYWYCH POSTACH NA INNYCH FORACH:
    iXtreme 1.6 czyta wave 1 i 2 jeśli mają FABRYCZNIE W SOBIE TE WAVE! Tylko przerabiane z wave 4 do wave 2 lub 1 nie działa! Pat****esz tylko gry z wave 4!
     
Wczytywanie...

Poleć forum