1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints Row 2 zawieszka

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Santi, Grudzień 23, 2008.

  1. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    Mam prblem z wyzej wymieniona gierka, mianowicie: gra potrafi mi sie zawiesic z tego co zauwazyłem tylko w misjach. chciałem sprawdzic czy w tych samych momentach ( filmik konczacy misje zawiecha 2 razy w tym samym miejscu) filmik zawsze mozna ominac ale zawieszka zdarza sie takze w czasie robienia misji ;/ gra nagrana na Verbatimach 2,4 pionnerem 116d

    Tylko cos takiego mi sie dzieje przy tej gierce.

    i moje pytanie jest takie zle nagrane czy naped siada (benq)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli inne działają dobrze to źle się nagrało.. Jak nagrałem na taniej płycie miałem identycznie, dziwne że na Verbatimie tak się stało, ale to i tak najlepsze płyty
     
  4. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    no raczej wina plyty skoro inne gry dzialaja normlanie...nawet na verbatimach moze sie cud zdarzyc :) wiesz, krzywe popatrzenie na komputer i odrazu źle sie wypali...musisz nagrac jeszcze raz, takie zycie
     
  5. Santi

    Santi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2008
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WRZ
    no tak wiadomo :) strach grac jak sie zaraz zawiesi heh, nagrałem jeszcze raz i zawieszka kurde była moze to jakas skopana wersja gierki jest jakas beta heh. wystarczy ze pojade "inna droga" i sie nie zawiesi dziwne. dzieki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum