1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints row 2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez TheSonyMix, Czerwiec 10, 2010.

  1. TheSonyMix

    TheSonyMix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hove (UK)
    Witajcie.

    Mam problem. Wraz z kolegom chcielismy razem pograć sobie przez sieć w SR 2. Problem jednak jest w tym, że wyskakuje nam błąd "osoba z którą chcesz się połączyć, ma inną wersje gry". Czy da się to jakoś ominąć ? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zapomniałeś jeszcze dopisać, że Ty masz angielską, a ja polską wersję gry.
     
  4. SedativRobix

    SedativRobix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZDOLNY ŚLĄSK :)
    no to chyba problem z głowy. ale racze sie tego nie da ominąć chyba że są jacyś "hardkorzy". a próbowałes zmienić język gry o ile sie da bo niewiem.
     
  5. MLODYpl

    MLODYpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Amsterdam
    Musi być ta sama wersja inaczej nie pójdzie - kiedyś próbowałem.
     
  6. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli to chodzi o język w grze? To lipa : (.
    Nie da się zmienić języka w grze...
     
  7. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    spróbuj zmienić ustawienia konsoli na polski region i język i odpal tą wersje gry po polsku
    w niektórych grach działa
     
  8. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok spróbuje i dam edita :D
     
  9. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można też na odwrót polską wersję odpalić z regionem UK, czy US.
     
  10. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety żaden sposób ze zmianą języka, regionu nie działa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum