1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints Row 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dzumper, Sierpień 11, 2010.

  1. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    Witam. Posiadam z bratem: 2 TV, 2 konsole, 2 płyty z grą Saints Row 2, kabel krosowany. I teraz pytanie. Jak zagrać system link/LAN z bratem? Jaką opcję wybrać? Bo jak klikam co-op lub multiplayer to pokazuje abym podłączył konsolę do Xbox live. Z góry dziękuję za pomoc.

    //HoFi: Świeżaki to nie miejsca dla usera z 34 postami na zakładanie tematu ,następny taki temat i warn !! \kosz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bartii

    Bartii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Darmstadt
    To podłącz ja da neta i śmigasz :p
     
  4. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz znaleźć opcję "SYSTEM LINK" przez nią połączysz się z drugą konsolą.
     
  5. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    @2up konsole są przerobione i nie mam zamiaru podłączać ich do Xbox Live!
    @up A gdzie takowa opcja jest?
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    w Sr2 nie ma opcji System Link.
    Posiada ją np Mw2
     
  7. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    @Up
    To wiem bo sam posiadam MW2 :) Już grałem z bratem. Ale w saints row 2 tak jak widzisz, co-optimus.com twierdzi że System Link jest :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum