1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints Row 2 ????

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mmkornas, Sierpień 7, 2009.

  1. mmkornas

    mmkornas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ściągnąłem Saints Row 2 i miał być PL i nie ma .
    Strona na grę to http://x360iso.org/mediafire-gry/8561-saints-row-2-[pl].html PIERWSZY LINK .
    Jak ktoś ściągał to niech powie czy jest PL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pFKablos

    pFKablos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Libiąż
    To trzeba było nie ściągać Saints Row 2 tylko kupić oryginalne w polskiej wersji językowej.
    A tutaj ktoś ma po polsku. Trzeba przeczytać wszystkie posty, a nie napalać się na pierwsze lepsze.
     
  4. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    I pamiętaj, że SR2 ma tylko polskie napisy... gadają po ang
     
  5. mmkornas

    mmkornas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja wiem bo grałem u kolegi a u mnie wogóle nic nie ma po polsku . Tylko archieviememty są po Polsku
     
  6. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    A nie masz może wyłączonych napisów w opcjach? Albo da się zmienić język?
     
Wczytywanie...

Poleć forum