1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints row 4 rgh nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swider91888, Styczeń 26, 2014.

  1. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ściągnęłam Saints Row 4. iso, przerobiłam, chciałam zgrać przez penka na konsole, ale chyba coś nie tak zrobiłam, bo nie działa i wymaga płyty, aby grać. Pomoże ktoś co zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Obraz przerobiony do XEX / GOD ?
     
  4. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba god
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i mam przeróbkę tą rgh

    nienienie, nie mam czegoś takiego ;p


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak nie masz to zainstaluj go, albo po prostu jeszcze raz zrób grę do GoD może coś się nie dograło.
     
  8. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam zaintalowac na x'ie?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągnij NXE2GOD i wrzuć go na konsolę do jakiegoś folderu, następnie odpal np. przez File Managera w FSD.
     
  10. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obojetnie jakiego?
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  13. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Obojętnie.. np. na dysk konsoli do Content \ 16 zer
    Potem odpalasz z File Managera plik default.xex
     
  15. swider91888

    swider91888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chciałam tak zrobić i xbox się wyłączał. aż w końcu ekran zrobił się czarny i wyskoczył błąd ;)
     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A próbowałaś na nowo przerobić grę do GOD i wrzucić ponownie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum