1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints Row IV (2013) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 17, 2013.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: Saints.Row.IV.XBOX360-iMARS
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Ciekawe czy będzie można wgrać napisy z wersji pc?
     
  4. Swift

    Swift Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a jak z zabezpieczeniami? pójdzie na lt 2.o?
     
    1 osoba to lubi.
  5. siabuba121

    siabuba121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podobno jest zabezpieczenie civ ktoś mozę podrzucic na pw poradnik jak nagrac na lt+3.0 ta gre z civ , nie mam ihasa nagrywam zwykla nagrywarka
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zwykłą nagrywarką nie nagrasz gry z CIV to raz... A dwa SR4 nie ma CIV...
     
  7. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Jeśli nagra się zwykłą nagrywarką będzie to jakoś chodziło?
    2.Można liczyć na jakąś odchudzoną wersję?

    Edit:
    3.Jak to możliwe, że gra jest dostępna 3-4 dni przed premierą?
     
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Zacznijmy od premiery w przypadku Halo nie bylo to kilka dni ale az miesiąc tak że nie dziwota:D
    Co do nagrywarki to mozesz nagrać ale nie bedzie to pelna kopia i mozesz mieć problemy z odtwarzaniem,ale spróbuj nagrac pod odpowiednie LT i jazda:)
     
  9. kamilu

    kamilu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HajdeFiniszyn wszystkie gry na xboxa są dostępne w internecie minimum 2-3 dni przed światową premierą.

    A co do Saints Row 4 to jak by ktoś pytał to gra działa na LT+2.0 bez IHASA - można nagrywać zwykłą nagrywarką, choć trochę się zdziwiłem, bo gra nie chciała zrobić uptade, ale nic - ważne, że działa :D
     
  10. luras

    luras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Świdnica
  11. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie będzie.

    Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 4
     
  12. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Podobno mają być PL napisy.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 4
     
  13. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  14. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Będą ale tylko na PC, na konsolach niestety nie. No chyba że ktoś zrobi import.
     
    1 osoba to lubi.
  15. marcin1821

    marcin1821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Lol tak dobrej gry nie będzie po pl na xboxa cenega f**k you .
     
  16. Zmasowany

    Zmasowany Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema Panowie można nagrać taki obraz zwykłą nagrywarka ;) ? [​IMG]

    -=SETH=- //Przeskanuj ten obraz jeszcze raz będąc online, niech ABGX się połączy z bazą online.
     
  17. HajdeFiniszyn

    HajdeFiniszyn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli już ktoś nagrał zwykłą nagrywarką, prosiłbym o jakiś opis.

    Co do wersji PL. To jest jakaś kpina. Rozumiem, że jakieś mniejsze produkcje nie są spolszczone, ale gra na takim poziomie?
     
  18. depcik94

    depcik94 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    178
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radomsko
    U mnie działa nagrane zwykłą nagrywarką.
     
    1 osoba to lubi.
  19. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam napotkałem dziwną rzecz przeglądając pliki SR4(xbox360) znalazłem w pliku misc.vpp_xbox2 pliki od napisów polskich tu link ze screenem plików Zippyshare.com dziś spróbuje po podmieniac te pliki jeśli ten sposób zadziała to napisze :)
     
  20. ja2210

    ja2210 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  21. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Grę zaraz będę nagrywał Ihasem jeśli będzie wszystko działać dam zdjęcie i linki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum