1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

saints row the third pl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez newlee, Luty 1, 2012.

  1. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z gra Saints Row the Third pl.
    Pisałem juz otym,ale wątek został wyrzucony do kosza i nie mogłem dalej pisać.

    Nie ma błędów w abgx.
    Nagrałem Lite-On'em ihas124b z iextreme max burner bez błędów. Grę czyta xbox, moge ja zainstalować,ale podczas uruchamiania wyskakuje błąd, że "płyta nieobsługiwana".
    Taką samą sytuacje miałem nagrywając zwykłą nagrywarką laptopową, tez czytalo, mogłem zainstalowac ale nie zagrać.
    W konsoli mam LT 2.0.
    Chyba 4płyty łącznie poszły, z żadną inną grą nie mam tego problemu, co to może być?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń grę z dysku i wyczyść pamięć podręczną konsoli.
     
  4. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już tak robiłem i to samo wg waszych zaleceń,nic to niepomoga.
     
  5. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Miałem to samo z Hot Pursuitem okazało się że obraz Iso był NTSC nie Pal a konsolka czyta tylko Pal ;)
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    rozwiązanie masz wyżej... Jeśli ciągle masz pliki rar. z których wypakowałeś gre, to wypakuj czysty obraz i nagraj. Na LT2.0 nie można patchować abgx, bo dogrywa topology data dla LT 3.0
     
  8. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Abgxem pod LT2.0 mozna patchowac lecz tylko 1.0.5 ... 1.0.6 + juz nie beda dzialaly na LT 2.0
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tylko, że abgx v1.0.5 nie obsługuje gier XGD3, jaką jest Saint's Row The Third.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Patch Lt3.0 isos to Lt2.0 dlatego wyszło to
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz w linku z mojego podpisu jak zamienić Topologię z LT 3.0 na LT 2.0.
     
  12. gohan79

    gohan79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wcale nie musisz miec lt 3.0 itp itd. Po prostu sciagnij Title update i wrzuc na pena ale wtedy graj tylko z plyty bo jak zainstalujesz wyskoczy ci ze plyta nie autoryzowana.
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kto tu pisał, że ma Dash'a 14699 lub "cichą aktualizację"?
     
  14. gohan79

    gohan79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak inaczej wytlumaczysz ze ma komunikat : nieobslugiwana plyta ;p
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zauważyłeś, że autor tematu już dawno nic nie pisał? Może już dawno gra mu działa.
     
  16. newlee

    newlee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok wypaliłem z czystej kopii obrazu bez abgx'a i działa! więc dzieki:)
    czyli generalnie tego abgxa nie trzeba stosować zeby wypalić jakąś gre?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak masz LT 2.0 to nie możesz stosować abgx'a do gier XGD3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum