1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints row the third płyta nie jest obsługiwana- cicha aktualizacja ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jawos13, Kwiecień 5, 2012.

  1. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam problem z uruchomieniem saints row the third płyta się uruchama pojawia się czarny ekran i wyskakuje błąd płyta nie jest obsługiwana mam lt 3.0 i dasha 14719 xbox był raz podłączony do internetu możliwe żebym złapał cichą aktualizacje ? Inne gry działaja batman ac, nba 2k12, ufc 3. Czy to poprostu wina źle nagranej płyty lub błędów abgxie, chyba że to przez to że w abgxie nie zaznaczyłem disable writes ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak masz 3.0 cicha akt Cie nie dotyczy.
     
  4. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to albo się źle nagrała albo źle przeszła przez abgxa ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dograło "Topologię" w abgx'ie?
     
  7. quadriz

    quadriz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląsk
    Nie znam się na przerabianiu, nigdy nie przerobię konsoli, ale obstawiam, że wina źle nagranej płyty :)
    Sam miałem problem z kopią zapasową GTA:SA na PC - 2 raz nagrywana pomogła.
     
  8. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie najprawdopodobniej źle się dograła ta topologia bo wyskoczyły mi żółte błędy że nie może się połączyc z hostem i jakies błędy internetu no i chyba jeszcze mi odczytało że ta gra jest przygotowana pod lt 2.0 bo wyskoczyło mi The first 12 sectors of topology data are blank a teraz jeszcze raz przepuściłem przez abgx to juz wszystko wyglądało normalnie jak pod lt 3.0 topology data is curently verified , ss looks valid , dmi looks valid , basic stealth check passed, później na żółto verification failed póżniej starting autofix cos tam sie posciagalo i na zielono dmi looks valid i autofix succes czy jakos tak
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Teraz możesz nagrywać.
     
  10. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie niewiem dlaczego przedtem te błędy po wyskakiwały a te verification failed na żółto znowu czegos nie zepsuje ? A i z góry przeprszam za offtop ale mam taki jeden problem że zawsze gdy uruchamiam pierwszy raz xboxa w danym dniu to przez chwile dziwnie chuczy i stopniowo przestaje zawsze przy uruchamianiu kiedy jest biały ekran i napis xbox lub odrazu gdy wejdzie do dasha wie ktoś jaka może byc przyczyna ?
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Prawdopodobnie wcześniej abgx nie mógł połączyć się z bazą. Ten komunikat na żółty jest bez znaczenia.
     
  12. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a wie ktoś dlaczego tak huczy przy uruchamianiu ? tak się dzieje zawsze gdy xbox jest przez dluzszy czas nie uzywany np ostatni raz w nocy gralem to rano tak huczy lub ostatni raz rano gralem to wieczorem tak huczy a np gralem rano i pozniej po poludnio to nic nie huczy
     
  13. quadriz

    quadriz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląsk
    Nie rozumie trochę pytania ;< ?
     
  14. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zawsze gdy uruchamiam xboxa po dłuższej przerwie np grałem wieczorem uruchamiam rano lub na odwrót to przy uruchamianiu (białym tle i napisie xbox ) lub jak już wejdzie do dasha głośno huczy i z czasem przestaje lub jak go wyłącze i włącze jeszcze raz.
     
  15. quadriz

    quadriz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląsk
    Mi Slim tylko mocniej zawieje wentylatorkiem, tzn. szybciej, że troszkę huczy. Może to dlatego, żeby "odkurzył" wentylator i środek z kurzu ?
     
    1 osoba to lubi.
  16. HERON2812

    HERON2812 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o pomoc

    Witam mam problem oturz miałem lt 2.0 i call of duty black ops i nfs hot prusit dziłały pięknie dopuki podpielem konsole do neta i teraz niemoge w nie grać pisze plyta nieobslugiwana dodam ze starsze gry jak gta iv mafia 2 działaja a te pierwsze wymienione nie dodam ze zrobiłem flash na lt3.0 i dalej to samo proszę o szybką odpowiedz .
     
  17. HERON2812

    HERON2812 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę o pomoc

    Witam mam problem mam xboxa 360 na lt2.0 i gry działaly takie jak call of duty black ops nfs hot prusit a po podpięćiu do neta przestały działać pisze płyta nieobslugiwana dodam ze starsze gry dzialają bez problemu takie jak gta IV mafia 2 i zrobiłem flash na lt 3.0 i to samo proszę o szybką odpowiedz .
     
Wczytywanie...

Poleć forum