1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Saints Row The Third XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez InTheViper, Listopad 9, 2011.

  1. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Jest to wersja pod ixtreme 2.0

    Moja opinia

    Jedynka zrypana na maska

    Dwójka grafika do niczego i to fatalne sterowanie samochodem

    Trójka gra dla dzieci do 11 roku życia,każdy kto ma powyżej 17+ sam zobaczy,że to jednym słowem gó..

    No ręce opadają

    Filmik z youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=sYe_qrGeuYQ&feature=related

    wszystko w tle takie tandetne no brak słów.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1516
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie wiem czy to dobry dział bo tutasj opini nie powinno sie wystawiac...
    Ale skoro nie ma dgzie to napsize tutaj:
    w 1 czesc gralem byla to slaba imitacja GTA ale miala cos z gangsterki...
    2 zcesc przegapilem wiec sie nie wypowiadam
    Za to to "cos" co wyszlo teraz to nei wiem jak to nazwac: polaczenie zółwi ninja ( takie jakies pancerzyki tam maja) z jakas smieszna manga.. co to ma byc niby zrobione na smiesznie niby gangsterskie a jedno wielkkie G***
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wy chyba koledzy za starzy już jesteście do tej gry,skoro twierdzicie,że to gwno.Dawno takiej luzackiej gry nie było.
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ten dział jest przeznaczony do rozmów na temat release'ów (zabezpieczenia, aktualizacje, wersje).
    Opinie można pisać w dziale Gry
     
  6. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Poleciało Clone bez liteona i działa ale potrafi spaść framerate podczas jazdy samochodem na gameplayach w internecie jest pokazywane coś innego w wersji x360 czy ktoś ma podobne problemy?
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ja tak mam, ale rzadko się zdarza i wszystko płynnie chodzi, a jeśli chodzi o gierkę to jest SUPER. Kreator postaci jest bajerancki.
     
  8. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Wyłącz v-sync w grze w opcjach
     
  9. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wyłączyłem ale podczas jazdy przez duże miasto naprawdę FPS spada za każdym razem do 20 myślę 24 i tak skacze tylko w samochodzie, 2 razy nagrałem raz sobie i raz znajomemu obaj mamy ten problem a wy nie? ze niby co nikt się przyznać do zacinania nie chce czy to jakiś inny problem :D
     
  10. grzegorzk16

    grzegorzk16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej moze mi ktos powiedziec jak zrobic plik dvd do tej gry albo niech ktos wrzuci
     
  11. FifekPL

    FifekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja dzisiaj nagrałem, grałem 2 godziny i żadnych lagów, na dysku pięknie gra się instaluje. Nagrywane na Optiarcu, przez CloneCD.
     
  12. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wypalone 2x na Verbatimie w CloneCD 2.4 i 4x obie działają instalują się pienie na dysk ale podczas samej gry a konkretnie jazdy samochodem gra potrafi zwolnić nieco w mieście a po włączeniu vsync jest jeszcze gorzej :D nie jakoś tragicznie ale o optymalną liczbę fps cięzko
     
  13. Armagedo

    Armagedo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przasnysz
    Gra przedstawia się znacznie lepiej od poprzedniczki
    tu podaje recenzję recenzje gier
     
  14. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Paliles na metodzie Truncate czy veryfikacja na LT-MAX ?
     
  15. labson

    labson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam do Was pytanie. Wypaliłem te saints row 3, i gdy wkładam ją do napędu, to woła o aktualizacje. Mam to zaktualizować czy nie ? Pytam bo nie chciałbym stracić tego lt2.0 ( Dla przykładu gość u którego robiłem tego flasha do testu odpalił najnowsze halo, i działało bez problemu).
    Nagrywałem imgburn 2.5.6 i ta opcja 'turncate'
    A, i numer dashborda to 2.0.13599.0
     
  16. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie stracisz jak już masz lt 2.0 to musiałeś zaktualizować napęd więcej się to nie powtórzy, no może kiedyś :D
     
  17. labson

    labson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, działa już, dzieki wielkie :D
     
  18. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pobrałem wersje Saints Row: The Third (2011) XBOX360-SPARE / POLSKA WERSJA JĘZYKOWA .Pobrał to może ktoś bo gra jest po niemiecku a napisów brak PL
     
  19. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ta ja i jest wszystko dobrze weź poszukaj jakiejś opcji zmiany języka, albo musisz zmienić region konsoli.
     
  20. Eju

    Eju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki okazało się ze mam zły region konsoli
     
  21. kaktusr1

    kaktusr1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie jaki layer Break dla tego relesu bo wypaliłem na 2133520 i konsola nie widzi mi gry :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum