1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samoręczna przeróbka do lt 3.0

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez maniakk, Marzec 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Witam. Czy jest jakaś możliwość wgrania lt 3.0 samemu? Ponieważ mam najnowszy dash i lt 2.0. Tak więc ciężko będzie z grami xgd3 (jeśli się nie myle). Tak więc czy istnieje taka możliwość? Jeśli takiej możliwości nie ma prosiłym o wskazówki jak nagrywać gry xgd3 pod lt 2.0 i najnowszy dash i czy jest możliwość backu dasha? Jeśli tak to nie usunie mi przeróbki? Napęd lite on
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Konsloa slim bez dysku.
     
  4. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    na forum jest pełno poradników jak zrobić flash;))
    da się przerobić
    dasha się nie da cofnąć;))
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najpierw sobie musi zobaczyć jaki ma napęd mxic czy winbond
     
  6. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Tutaj masz wszystko ładnie opisane.Ja też pierwszy raz samemu przerabiałem według tego tutka.
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/[tutorial]-odczyt-unlock-flash-lite-dg-16d4s-jungleflasher-124974/
     
  7. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    mxic i winbond?
    edit: już wiem co to.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    mam najnowszy dashboard 599 na końcu i cichą aktualkę, ale wgrywam TU.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Aktualizacja nie usunie przeróbki. Działa jak "cicha aktualizacja", więc dla Ciebie jest to bez znaczenia (już masz "cichą aktualizację"), dlatego możesz zaktualizować Dash'a.
     
  11. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    nie musze aktualizowac dasha bo mam najnowszy. niestety wszystko psuje cicha aktualizacja przez ktora nie moge grac w gry xgd3. albo sie zacinaja po kilku minutach albo od razu po kilkunastu sekundach i wyskakuje blad o wyczyszczeniu plyty. jezeli wgram lt 3.0 to cicha aktualizacja sie skasuje czy nie i nie bedzie juz przszkadzac?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    w takim razie moj dash nie jest najnowszy - 14699. i tak musze wgrywac TU wiec mam cicha aktualke. Narazie nie ma szans wgrac lt 3.0 bo z tego co rozumiem musialbym od nowa wszystkie gry nagrywac pod lt 3.0 a nie mam ich na dysku - skasowane. Co polecacie w takiej sytuacji?
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przejść wszystkie gry XGD3 i wgrać LT 3.0.
     
  15. maniakk

    maniakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    A, A
    Problemem jest właśnie to, że one nie działają :)
    Czy ktoś może mi powiedzieć jak mam nagrać grę clonecd? Ponieważ skończył mi się trial a reinstall nie pomaga. Czy werjsa 2.8.4 da rade nagrac gre xgd3?
     
  16. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    916
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    ściągnij darmowego imgburna...
     
  17. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak jak Grzesiek ci napisał. IMGBURN a nie clone.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum