1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung 2.01 a nowy dash.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lolekw660i, Styczeń 1, 2012.

  1. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Witam wszystkich :)
    Mam pytanie, mianowicie chodzi mi o to, że nie wiem do jakiego dash'a mam aktualizować..?
    Mój napęd tak jak w temacie Samsung z przeróbką lt 2.01.
    Mój aktualny to jest 13599, a opłaca sie wgrywać ten 14699 wszystko na nim z moim napędem będzie chodzić.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    samsung nie obsluguje AP2.5 wiec bez znaczenia jaki dashboard, aktualnie to najnowszy LT+ dla tego napędu. Ja uważam, że jeśli gra nie wymaga nowego dashboarda to nie aktualizuje :)
     
  4. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Tak jak przedmówca i tak nieobsługuje nowych gier GDX3 także zostaw jak masz ,bo jak wgrasz ten najnowszy to usunie ci przeróbę i koniec bo na twojego LT3.0 nie będzie .Proponuje później nowy napęd na Liteona i wszysko ci bedzie śmigać.Pozdrawiam
     
  5. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Czyli mój napęd nie obsługuję nowych gier gdx3.? Czyli takie tytuły jak gears of war 3 nie będzie działać.?
    To jedyne rozwiązanie to kupić nowy napęd.?
     
  6. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Tak wyciągnąć klucz z samsunga i wgrać go np. do Liteona lub Benq
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    matko, sami specjalisci :p

    Jesli masz samsunga ktory byl w konsoli od nowosci i masz wgrane 2.01 to będą Ci działać WSZYSTKIE gry, nawet jesli sie podlaczysz do internetu i wgrasz dasha 14699, gdyz samsung nie obsluguje AP25 i tym samsmy nie dotyczy cicha aktualizacja. Do tego nie 2.01 nie usunie zadna aktualizacja, wiec smialo mozesz wgrywac wyzsze dashe.

    Podsumowujac - nie bedzie na samsunga 3.0 bo na 2.01 dziala wszystko ;)
     
  8. vazon

    vazon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam,

    a co z grami które mam już nagrane tj. AC Revelations, GOW3, Rayman, czy po wgraniu nowego dasha dalej będą działać bez ponownego nagrywania (tylko tego nie wiem, a szkoda tracić płytki).
     
Wczytywanie...

Poleć forum