1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung Błąd E65. MAM BACKUP prosze o pomoc

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kopecioch, Maj 27, 2008.

  1. kopecioch

    kopecioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam tak jak w temacie po wlaczeniu konsoli widnieje napis "Błąd systemu... E65" Blagam o jaka kolwiek pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Samsung Błąd E65. MAM BACKUP prosze o pomoc

    Otwórz konsolę wyciągnij i włóż kable od napędu.

    PS.Flashowałeś go?
     
  4. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Samsung Błąd E65. MAM BACKUP prosze o pomoc

    Kod:
    http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=tRQ&q=E65+X360&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
    1 Wynik ;)

    Jeżeli jest bład pojawił się po flashu to wgraj ponownie oryginalny fw
     
  5. kopecioch

    kopecioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Samsung Błąd E65. MAM BACKUP prosze o pomoc

    Tylko ze nie wykrywa juz napedu tak jak by
     
  6. jackass

    jackass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Samsung Błąd E65. MAM BACKUP prosze o pomoc

    ja mam to samo tez mi już nie chce wykryć napędu :-\ Prosze o pomoc :'(
     
Wczytywanie...

Poleć forum