1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung - Brak vendor

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez onn125, Maj 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Mam samsunga i nie chce wejść w vendor.Ma w sobie jakiś stary ix
    Próbowałem wejść przez sammy unlock, wszystkie stage completed ale pisze intro failed.Gdy próbuję wejść w vendor przez intro jest komunikat o resetowaniu napędu, niestety bez skutku.Próbowałem także z płytą activate iso wejść przez sammy unlock lecz też lipa (mam probe usb i x360 usb pro).Aktualizacja na 13599 też nie chce iść.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    te samsungi takie jakieś oporne są
     
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Próbowałem wszystkich sposobów ;) Mam klucz 47A3E7AEB1FF24396712F3415AE6049E jedynie (pokazuje po podłączeniu go do kompa).W JF pokazuje napęd jako Lite-Ona.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie masz co robic flasha, najpierw musisz kupic naped liteon. Wyprzedze nastepe pytanie dlaczego, nie bedzie czytal gier xgd3

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    możliwe że nie pokazuje go jako samsung bo konsola nie jest zaaktualizowana.Miałem kiedyś taki przypadek że po aktualizacji pokazywało się normalnie jako samsung czy tam benq bo już nie pamiętam dokładnie.Koleś mówi że napęd nie był wymieniany.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napęd jest spoofowany konsole masz zapewne powyżej kwietnia 2008, a tam ma być lite-on
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    konsola ma datę 2007-07-08
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zephyr?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Falcon,zasilacz 175 w pasuje.
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Hmm. Mi to wygląda na jakiegoś składaka bo pierwsze falcony były dopiero koniec sierpnia 2007. Więc jak ci pokazuje liteona to musisz zakupić taki napęd.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdź, czy numere seryjny zgadza sie z tym w ustawieniach

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Włóż Liteon'a i wgraj do niego FW ze starym kluczem.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum