1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung i Gry ap 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kubek754, Grudzień 20, 2010.

  1. Kubek754

    Kubek754 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , przepraszam z góry za moje pytanie ale się pogubiłem w tych wszystkich informacjach na ten temat. Więc pytam : Mając napęd Samung przeróbke 1.6 i najnowszy flash ( zainstalowany z płyty As:b ) nie mogę odpalić Assassina. Wiem że w mojej sytuacji gry z Ap 2.5 powinny chodzić bez problemu i tak jest np z Fable 3 które rzeczywiśćie chodzi bez zarzutów , ale z as:b sytuacja jest inna , konsola nie chce jej odpalic. Czym może być to spowodowane? Fable ściągnąłem ,wypaliłem ,użyłem activa i poszło.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z oficjalnego faq LT+:

    Wygląda na to, że będziesz musiał zmienić napęd na BenQ / Lite On / Hitachi
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jaka data produkcji konsoli?
     
  5. Kubek754

    Kubek754 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2008-09-16 Wersja: Elite
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W Twojej konsoli powinien byc liteon dlatego gry nie odpalaja. Musisz go spowrotem wymienic na litka.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum