1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

samsung i lt 2.01

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez preziu93, Marzec 2, 2012.

  1. preziu93

    preziu93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    posiadam naped samsunga w swoim x-ie i zamierzam wgrac na niego lt 2.01
    jakiego dasha wgrac zeby mi pozniej wszystko smigalo
    bo mam jakis stary 8xxx
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najlepiej wgraj dash 14699 :)
     
  4. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ta i się będzie męczył z topologia... najlepiej 2.0.13604.0 i na tym dashu jak nie masz cichej nie powineś mieć potrzeby bawić się z id
     
  5. Radi.s5

    Radi.s5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam nie maly problem.. Otoz jestem kompletnie zielony..
    Mam lt 3.0 i pobralem AC:R. Skanuje go najnowszym abgx ale za nic nie chce mi dograc topologii a nie wiem jak to zrobic recznie, skad to pobrac,... ustawienia abgxa mam dobre. Brane z tutoriala ~adam34689.. Pomozcie... ;/ Jak to nagrac ?
    abgx na dodatek nie łączy sie z netem o_O
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ustaw sobie autofix level 3 w abgx 360 i pójdzie
     
  7. Radi.s5

    Radi.s5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez ustawione. tak jak mowilem ustawienia mam dobre. Ale juz na samym poczatku skanowania wyskakuje ze nie moze sie połączyc z ta strona abgx.. i pozniej przy topologii to samo.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podłącz internet do komputera!
     
  9. Radi.s5

    Radi.s5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    You need to enable online functions ( assuming your connections work and the db is up ) if you want to verify the topology data..
    pisze dokładnie cos takiego ;/
     
  10. Radi.s5

    Radi.s5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ~adam34689
    a niby nie mam ?!
     
  11. Radi.s5

    Radi.s5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to pomoze ktos z tym ?
     
  12. Radi.s5

    Radi.s5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pewna koncepcje dlaczego abgx nie laczy sie z netem.
    Sprawdzcie czy wam tez nie działa strona producenta ? abgx360
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Działa.
    Ściągnij najnowszą wersję abgx'a.
     
  14. geny

    geny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie też nie działa nie wiem czemu
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  16. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    na samsungu nie ma czegos takiego jak topolgy data i cicha aktualizacja.. Jak myślcie dlaczego nie wyszedł lt 3.0?? Wal spokojnie nowego dasha
     
Wczytywanie...

Poleć forum